EOS Hand Lotion – кремът за ръце на ЕОS

25/11/2016

EOS (Evolution of Smooth) балсамът за устни беше първият продукт на марката, който опитах. Допадна ми, но в никакъв случай не се превърна в мой тотален фаворит. Въпреки атрактивната опаковка, той ми се стори доста обикновен и в никакъв случай по-добър от други продукти за устни от по-високия клас. Вторият продукт на марката, който опитах, също ми допадна, но и затвърди това мнения.На скоро си купих EOS Hand Lotion и днес ще ви разкажа за него. Имам много кремове за ръце, но познайте какво? Купих EOS Hand Lotion, защото ме привлече опаковката му.

EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion обещава да омекоти допира.

Лосионът е обогатен със масло от ши, алое и антиоксиданти, които обещават да омекотят кожата на ръцете и да задържат хидратацията в тях през следващите 24 часа. Има три вариации на този продукт berry blossom /розов/, cucamber /зелен/ и fresh flowers /бебешко зелено/. Аз се спрях на fresh flowers и го закупих за 5 Евро от Primod в Испания, но се намират и в българските онлайн магазини (например в любим мой сайт за парфюми Parfimo.bg – ето и линк към продукта EOS Hand Lotion) и цената му е около 10 лева.

EOS Hand Lotion

Моят опит с EOS Hand Lotion показа, че той в действителност изпълнява обещанията си.

Продуктът е в бебешко зелена, пластмасова опаковка, във формата на яйце, което се побира в длан. Именно поради компактния си размер продуктът е EOS Hand Lotion удобен де са носи в чантата. Необходимо е съвсем малко количество продукт, но въпреки че е икономичен, опаковката е толкова малка, че няма да стигне за дълго време. Цветът на крема е бял, а консистенцията му не е нито много течна, нито прекалено гъста. Продуктът се дозира с изискване и ароматът му е приятен и се усеща доста силно, но след нанасяне бързо изчезва.

EOS Hand Lotion

Колкото до хидратацията, която този продукт предоставя – тя е на ниво. Кремът попива в кожата моментално и без усилие, а завършекът му е много лек и не е мазен. Кожата на ръцете си усещам много мека и тя изглежда прекрасно през целия ден. Въпреки това, не съм убедена, е този продукт ще е достатъчен на крайно сухите кожи.

eos00015

В заключение, EOS Hand Lotion е един много, много добър продукт, който изпълнява всичките си обещания. На моята кожа го усещам прекрасно, оценявам естествените му съставки и не съжалявам за покупката му. Количеството, което се съдържа в опаковката му, обаче намирам за малко, а това прави цената му леко висока. Не бих казала, че е незаменим продукт и на тази цена спокойно могат да се намерят достойни заместители. Но пък има изключително приятна и удобна опаковка. За това, ако харесвате балсамите на EOS, вероятно и този лосион ще ви допадне. И разбира се, ще се радвам да споделите мнение ако вече сте го ползвали.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8