Estee Lauder и какво си купих днес

23/01/2016

Мисля, че няма бранд, който да ме вълнува повече от Estee Lauder.Асоциациите, които правя с тази марка са безкрайни, но все свързани с едно – класа. Обожавам да я купувам, да я изпробвам и винаги продуктите ми застават, все едно за мен са разработени. Като изключим факта, че нивото на консултиране в бутиците им, или поне в този, който аз посещавам според мен не отговаря на класата на марката, в игра с гримовете им мога да прекарам почти цял неделен следобед. След дълго бърникане, мазане, бърсане, ще ви покажа какво си избрах днес, когато отново се завъртях там.

12

Pure ColorBlush – нюанс 02 Pink Kiss. Поредният ми руж и в същото време, толкова различен от всички, които имам. Естествен цвят, сатенен завършек, лесно се надгражда, не стои прахообразно и на мен ми придава много свеж вид. Има да гледате много снимки на мен, в Instagram с този руж. Вероятно и ревю ще заслужи след някоя друга седмица.

13

Pure Color Eyeshadows – Amethyst. Толкова дълго време исках да си купя тези сенки и точно, когато реших – се изчерпаха. Разбира се, това още повече ме амбицира, да са мои. Намерих ги, изпробвах ги. Мога да ви кажа, че това е най-впечатлителното розово – пепел от рози, да съм точна, което съм виждала. Цветът се променя според светлината и придава страхотен 3D ефект.

14

Double Wear Stay In Place Lip Pencil – взех го заради цвета. Заради този цвят изкупих над 20 молива на други марки, но това беше цвета, който търсех. Като консистенция – естествено без забележки. Този молив за устни определено е най-доброто ми попадение от месеци насам.

Скоро ще се разходя и до Sephora, за да видим, какво ново (или добре забравено старо) има и там.