Estee Lauder – Aerin

10/01/2016

Всичко започна в един много студен неделен следобед и две сестри, поизмръзнали и страстно влюбени в козметиката!!

20160109_101122

За да се постоплим влезнахме  „случайнo „в официалния магазин на Estee Lauder в SerdicaCenter … и се случи неизбежното … точно до огледалото бяха наредени малки квадратни шишенца с парфюми, много семпли, от бяло стъкло и с капачка – малко цветно камъче. Нищо екстравагантно, но ми хвана окото. Бяха общо 5 аромата, но аз директно се нахвърлих на жасминовия.

2

Aerin на Estee Lauder е лек и много изящен, силно флорален, но и с лека по-сладка и дървестна нотка, която просто ме очарова. Много изчистен аромат, женствен, пленителен и което е по-важно – доста нестандартен! Въпреки че има много добри известни аромати (J’adore, Chanel 5 и т.н) все повече търся нови и нестандартни парфюми. Не че няма друг с моят парфюм, но  съм сигурна, че доста голяма част от заобикалящата ме среда дори не е чувал за марката Aerin, а тя е едноименна фирма на дъщерята на Estee Lauder. А това, каквото и да си говорим, ми гарантира доста ексклузивност. Така вместо „Ммм, колко хубав парфюм, Dior ли e?“ въпросът е „Ау, страхотен парфюм, какъв е?

20160109_101147

Цената е доста висока – 170 лв за 50мл., но е истинско удоволствие да притежаваш този парфюм, така че…благодаря сестричке! Страхотен подарък!

2