Estee Lauder: Genuine Glow

23/01/2017

Genuine Glow
Обожавам Estee Lauder и когато стане въпрос за декоративна козметика, смятам, че каквото правят, го правят добре.  След блестящото изживяване с Victoria Beckam x Estée Lauder: Morning Aura Illuminating Creme и факта, че той се изчерпа „за една нощ“, точно както се появи, започнах да се оглеждам за заместител. Обожавам всички продукти за glowing skin, но Morning Aura, както ви разказах, определено вдигна летвата и напълни кошницата с очаквания. Попаднах на Genuine Glow и основната му характеристика, която ме подтикна към покупката му беше опаковката.

Genuine Glow или моята малка магическа пръчица

Genuine Glow

По дефиниция, Genuine Glow представлява течен хайлайтър. Обожавам опаковката му! Тя наподобява дебел молив. Но вместо със стандартната четчица (стил коректор), завършва с една сравнително дебела и кръгла гъбичка. Именно тази гъбичка, тип кушън обожавам. Не съм споменавала, но от доста време нанасям и преливам хайлайтърите с BeautyBlender. Гъбичката на Genuine Glow е напълно използваема и спомага за по-равномерното  и естествено нанасяне на продукта. Следователно именно тя беше повече от добре дошла.  Продуктът се дозира с едно завъртване на горния край на молива, като останалата част от него остава непокътната. Това е второто преимущество на опаковката – при кремообразни продукти, след месец употреба, винаги съм се чудела освен продукта каква друга „добавка“ слагам върху лицето си.
Genuine Glow
Източник: Estee Lauder
Консистенцията  е течна и се разнася с невероятна лекота. Genuine Glow се предлага в три нюанса, с една и съща текстура за трите. Най-светлият цвят е The Sweetest ThingBare Blush е средната, стандартна тоналност и тази, която аз закупих. Gleam Glow е най-тъмната, за по-тъмни кожи и по-дръзки девойки, както и нюансът ми за предстоящия летен сезон.

Лично мнение за продукта

 Genuine Glow
Genuine Glow е продукт на границата между грижата за кожата и грима. Той е идеален за лятото, но и за всеки друг сезон и случай, когато искаме да добавим на кожата онзи деликатен блясък. Genuine Glow добавя сияние на кожата, посредством фини блестящи частички. За себе си открих, че най-добре нанасям продукта с апликатора, но той спокойно може да се нанесе и с пръсти. Genuine Glow се разнася тънко, но позволява надграждане до желания ефект. Както вече се досещате, аз съм влюбена в тази магическа пръчица. Ето и моите причини:
 Genuine Glow
Въпреки, че е хайлайтър, продуктът не е типичния хайлайтър. Мекият му цвят (шампанско) позволява нанасяне на всякъде, където искам да привлека светлината:  клепачите, под веждите, на скулите.Genuine Glow  мога да използвам и като коректор, в случаите, в които използвам коректор за озаряване, а не за прикриване на тъмни кръгове. Той не прави порите по-видими и е комфортен за носене, а леката му текстура се разнася и попива мигновено. Не на последно място, продуктът е идеален за пътуване и не изисква допълнителни аксесоари като гъбички или четки.

Заключението за Genuine Glow

не би могло да бъде друго, освен блестящо. Продуктът закупих от Испания на доста приемливата цена от 25 Евро, която категорично оправдава количеството в опаковката и качеството на продукта. Genuine Glow е част от колекцията Estee Lauder Genuine Glow. В нея също са включени хидратантен праймър ( с текстура сходна на Morning Aura) и околоочен крем (който не ме впечатли особено). В нея са и двата ружа и моята следващата покупка – Sweet cheeks и Peachy Keen.

By Sani