Eve Lom – Morning Time Cleanser

20/02/2016

Много отдавна имах желание да пробвам продуктите на Eve Lom, по това което четях в интернет имат най-невероятните почистващи продукти.

За Нова Година, с една поръчка от lookfantastic, получих подарък beauty box и един продуктите в box-а беше точно този Morning Time Cleanser на Eve Lom! Радост голяма!

1

Продуктът е представен в семпла пластмасова тубичка и е неочаквано плътен и кремообразен. Има доста специфичен аромат,неопределен за мен, малко силен по моя преценка, но в никакъв случай неприятен. На цвят е зеленикаво-жълт и се разнася много лесно върху кожата, буквално се топи при допир с нея.

3

Ето и как го ползвам: Сутрин нанасям много малко количество, около грахово зърно директно върху суха кожа. Масажирам върху лицето 1-2 минутки, след това оставям продукта да подейства още 2-3 минути и измивам с хладка вода.

При допир с кожата, кремообразната текстура се превръща в олио и при измиване не образува пяна, а само побелява и консистенцията, която придобива наподобява тоалетно мляко.

Резултатът? Невероятен! Почиства страхотно и в дълбочина кожата, но поради липсата на сапун във формулата не изсушава и не дразни кожата. Дори напротив – прави я по-мека и нежно-хидратирана. Има лек ексфолиращ ефект, избистря тена и затваря видимо порите, което съответно регулира омазняването по Т-зоната през целия ден.

Цената е солена- поне на първо четене, около 50 Евро за 125 мл., но повярвайте ми, толкова е икономичен, че имам чувството, че 125-те милилитра за безкрайни. За мен той заслужава всяка стотинка, защото ми осигурява страхотно начало за моята кожа, ежедневно.

By Sani