Express Radiance Ice Cubes

31/03/2016

Уморена кожа, сенки под очите, спала-недоспала – ето това съм аз, може би 90% от времето. За това и непрекъснато търся продукти за детокс на кожата, „radiance and glow“. Ето го и последното ми откритие в тази посока, което е много оригинално, ефективно и пристрастяващо. То е Express Radiance Ice Cubes на Anne Semonin – доста неизвестна за мен марка, която ми стана изведнъж любима, особено след като видях първите резултати. Продуктът обещава мигновено освежаване на принципа на криотерапията, видимо повишаване на еластичността на кожата, като тя става по-сияеща и опъната. И рядко пъти ще ме чуете за нещо да кажа толкова убедено, че то работи, и работи като, че да работи за себе си, на комисионна.

ICE CUBES ANA SEMONIN

Какво същност представлява продуктът? Express Radiance Ice Cubes е серум тип „флаш“ за бързи резултати, когато се нуждаем от тях след кошмарна нощ, след пътуване или за онези моменти, в които имаме 30 минути преди да излезем и изглеждаме потресаващо. Както и (майка ми да спре да чете) за сутринта, след онази нощ, когато сме прекалили с алкохола, а сутринта е 9.30 имаме среща в офиса. Express Radiance Ice Cubes идва в монодози, в малки пластмасови кутийки, като продуктът е оранжев на цвят и течен, почти като вода. Преди употреба, обаче, се замразява във фризера за поне три часа и се изважда от там непосредствено преди употреба, когато прилича на кубче лед. Ледчето се вади от формичката и се слага в една малка платнена торбичка (идват точно толкова бройки торбички колкото и кубчета лед в опаковката), а след това прокарваме леденото кубче по цялото лице и деколте. Аз лично наблягам упорито на околоочния контур, челюстта и деколтето, с нежни кръгови движения до неговото пълно разтопяване. Кубчето и торбичката са предназначени за еднократна употреба и не подлежат на повторно замразяване, въпреки че съм чувала, че някои хора го правят, т.к всяка капка от този серум е по-ценна от златото.

ICE CUBES ANA SEMONIN3ICE CUBES ANA SEMONIN4

Съдържанието на Express Radiance Ice Cubes е натурално: морска вода, водорасли, амино-киселини. Действието се подсилва от криотерапията, метод, който напоследък много нашумя и в този продукт действа по няколко начина. Първо спомага лимфодренажа и изхвърлянето на повредените клетки, токсините и други отпадъци на метаболизма. Именно благодарение на това изчистване, кожата става по-гладка и по-тънка, като се увеличават поглъщащите и свойства. След употреба, всички продукти за грижа се абсорбират много по-лесно и ефектът от тях се засилва многократно. Вероятно знаете, че сутрин със ставането си вечно младият Пол Нюман е потапял лицето си в ледено студена вода. Ами не е било случайно, момичета.

ICE CUBES ANA SEMONIN5

Ако след Express Radiance Ice Cubes ще слагате грим, то този продукт трябва да е последната стъпка от грижата за кожата. А след него гримът буквално се разнася като втора кожа. Действието на тези ледени кубчета е моментално – след около 2 минути ( горе-долу времето за което едно кубче се разтопява напълно), кожата буквално заблестява, кръвообращението се подобрява значително, торбичките под очите намаляват, тъмните кръгове почти изчезват. Магия в ледени разфасофки!

ICE CUBES ANA SEMONIN6

Express Radiance Ice Cubes идват 8 на брой по 7 мл. във всяка опаковка. Аз лично ги ползвам веднъж на седмица или когато имам нужда от екстремни мерки за красота. Цената е солена – 60 евро за 8 ледени кубчета, което определено е прекалено, но след като веднъж ги пробвате, ще повторите. Резултатът определено е пристрастяващ. Можете да закупите продукта от страницата на Anne Semonin (www.annesemonin.com) ( над 50 евро доставката е безплатна) или да го поръчате от www.Cultbeauty.co.uk (страхотна страница за култова козметика, точно като този серум), както и от www.beautybay.com. И докато разцъквате за този така любим продукт на звездите, нека да ви разкажа аз какво СПА приключение по домашно  ще направя.

Ще си направя една чаша чай от джинджифил, който много помага за циркулацията на кръвта и ще затопли тялото ми от вътре. Ще измия ръцете и лицето си с топла вода и продукт съдържаш морска сол, мента и ароматни масла, за да подгрея допълнително тялото си. След това ще нанеса любим серум и масло за лице и ще изчакам те напълно да попият в кожата ми. А след това, озарявашият Express Radiance Ice Cubes, който внимателно ще втрия в кожата си и той не само ще я промени до неузнаваемост, но ще запечата в нея всички полезни съставки, които и сложих до тук. В началото е малко студено, но много бързо става комфортно. И тъй като днес няма да излизам – ще си сложа една кремообразна маска на лицето и ще пиша на Tati – The Glamlife Guru и ще и предложа да тества Express Radiance Ice Cubes в следващият и WTF! в четвъртък.

 

By Sani