Гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

08/12/2015

Продукт за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

Мислех, че никога няма да се престраша да посегна към гел за вежди, т.к винаги ми се е струвал много труден за нанасяне. Докато не установих, че имам дупка в лявата вежда и не реших, че това трябва да се лекува. Веднага. Обмислях покупката на Anastasia Beverly Hills Brow Gel, но продуктът много прилича на Gimme Brow на Benefit, който имах и въпреки че много харесвам, не задоволява на пълно изискванията ми. Така една вечер, както обикновено, неусетно, се сдобих с

Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani.

Вече имах четка за нанасяне и още на следващия ден си направих веждите, които исках, а нямах. Нека ви разкажа малко за продукта.

гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

В Douglas ми го продадоха за гел за вежди. Когато се прибрах във вкъщи и отворих черната картонена опаковка и го пуснах в Гугъл, разбрах, че всъщност това е продукт няколко – в –едно. А аз не обичам много такива продукти. Продуктът е опакован в стъклено мини бурканче, с пластмасово капаче. Харесва ми, затваря се добре и предпазва продукта от изсъхване.

гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

На консистенция е като фин гел. Моят Eye and Brow Maestro е в нюанс Copal, който представлява средно кафяво. Нанесен върху кожата, изглежда светъл и перлен, но нанесен върху веждите – изглежда доста естествено. Има едно голямо предимство над другите продукти за вежди, които имам /прахообразни, моливи и гелове/ – той е водоустойчив. Това дава възможност за нанасяне на само един продукт, а не на пигментиращ и фиксиращ такъв.

гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

гел за вежди Eye and Brow Maestro на Giorgio Armani

Вторият голям плюс  е това, че гелът пигментира, но не прекалено драстично и съответно оставя един естествен завършек на веждите. Покрива точно толкова, колкото е необходимо, без да сплесква веждите, без да ги прави „нарисувани”, просто подсилва естественият им вид и цвят.

Да си призная, за очна линия или за сенки не съм го пробвала. Дават му 20 часа издръжливост, която също не съм изпитала лично, но гелът категорично е много траен и върху веждите е бетон.  Eye and Brow Maestro се предлага в пет нюанса – от черно до светло кафяво. За мен избора на нюанс за гел за вежди, може да стане само след тестване.

В заключение

Като негатив мога да посоча две неща: малко е труден за нанасяне и трябва да си оставите място за два три опита и грешки докато овладеете четката. (А може би трябва да опитам и с друга четка?!?)  И второто е цената. 55 лева ми се вижда малко повече за продукт за вежди. Пък било то и за такъв, който по замисъл и вдъхновение е няколко-в-едно.