Eyeko оr All EYE Want for Christmas is…Beautiful Eyes

16/12/2016

Eyeko е доста млада марка, която в последно време предизвиква истински бум в beauty  пространството. Всичко тръгна от Англия. След като вече го видях и по испанските списания, реших че е време да се пробва. Разбира се, фактът че рекламното лице на Eyeko е Alexia Chung, само увеличи желанието ми  да притежавам и пробвам поне един от продуктите. След като прочетох и дръзките коментари в стил „най-добрата спирала на света“  и „най-трайната очна линия, EVER„, пожелах всички продукти.

За Eyeko и какво си купих аз?

Еyeko е английска марка за декоративна козметика създадена през 1999 в Лондон. Тя е целенасочена и без особена диверсификация в приложението на своите продукти. В колекцията на Eyeko намираме само и единствено продукти  „за погледа“ – т.е. за очи и вежди. За това пък за удивителния поглед, в каталога на Еyeko, може да се намери всичко, за което се сетите. Но нищо друго. Нищо излишно. Беше ми много трудно да отсея това което исках сред толкова много и разнообразни продукти – има поне 3-4 очни линии, различни сенки,  моливи, гелове за вежди и разбира се – спирали. Какво да си избера? В крайна сметка се спрях на един молив за очи в разкошен тъмносин, почти черен цвят, едни сенки в сиво-черен цвят и разбира се, гел за вежди. Реших, да избера продукти, от които ясно знам какво очаквам, вместо иновативни такива. И разбира се, ако ми харесат – да поръчам още нещица.

Eyeko EyeBrow Gel – Style and define

 Както вече знаете, истински вманиачена съм на тема вежди. Колкото са по-плътни, толкова повече ми харесват. За това никога не пропускам да пробвам и нов продукт за вежди. Не изневерявам на Anastasia Beverly Hills Brow Definer. Не бих и могла- това е най-добрият продукт за вежди, който съм тествала. Просто реших да пробвам и гелобразна текстура. Каквото и да си говорим, гелобразната структура е по-бърза и по-естествена от молива. Или поне така би трябвало да бъде.
Eyeko EyeBrow Gel  идва в един единствен цвят, който на пръв поглед ми се стори много светъл за моите вежди. Останах истински учудена и приятно изненадана колко добре се сля с веждите. Само с едно минаване, постигнах сресани, леко очертани и фиксирани вежди. Истински ми хареса! Не придава кой знае какъв обем на веждите, но плюсът е че този гел е обогатен с екстракти, които освен да фиксират веждите ги подхранват и спомагат за по-бързият им растеж. Ползвам го всекидневно, на чисти вежди при естествен лук или на вече очертани с молив вежди – за по-дързък поглед.  Страхотен продукт!

Eyeko – Me and My Shadow Liner

 Имам много сенки за очи, но реших че още една няма да ми навреди. Много ми хареса опаковката – сенки за очи на молив, идеални за очертаване на окото или за опушен грим. От другата страна на молива има малка четчица, с която успявам много успешно  да разнеса продукта по горния и долния клепач. Има всичко на всичко 6 разцветки, всичките в много приятни тоналности, сред които аз си избрах най-тъмния цвят – Charcoal. Много ми хареса идеята за тези сенки,  удобни за пренос, водоустойчиви и много лесни за употреба!

Eyeko – Making Eyes Automatic Gel Eyeliner

 Влюбих се в този молив за очи! Страхотен цвят (night blue, тъмно син, почти черен) и страхотна текстура – мека, много лека за нанасяне, без да се разтича!  За съжаление си купих последния молив, сега си търся в други разцветки но е изчерпан!
Ето и моето скромно мнение за тази новооткрита марка: много много ми харесва! Толкова много че замислям нова поръчка, този път от официалната страница на Eyeko.  Разкошни продукти, които наистина издържат по 12h без размазване.  Истински  Waterproof, Travel proof  и …Fullproof!  Освен това, макар и не евтини, цените са доста прилични.  Поръчките от официалната страница за безплатни за цяла Европа.

By Sani