Flash: Любимите ми палитри със сенки

22/12/2015

Палитри имам много. Изборът на сенки минава през няколко етапа: проучване, тестване (омазване) на място и чак тогава покупка. Освен по цвят, избирам сенките си за очи и по още два критерия: пигментация и издражливост. С уточнението, че денем съм офисно момиче, гримът и сенките ми трябва да следват правилата на неформалния дрескод. За това и цветовете, които нося, трябва да са поне премерени. Ето и най-любимите ми палитри сенки.

Ще ги подредя по реда, в зависимост от това колко често посягам към тях. И разбира се на първо място са двете ми палитри Naked на Urban Decay. Мисля, че нямам по-използвани палитри от тях, т.к с тях винаги ми се получава. Ето ги:

Палитрата със сенки Naked 2

Любимите ми палитри със сенки

Палитрата със сенки Naked 3

Любимите ми палитри със сенки

Следва палитрата ми със сенки на Inglot: тя е с по-смелите ми сенки и нюанси, които липсват в останалите ми сенки. Липсващият цвят още не съм го открила. Но и това ще стане някой ден.

Любимите ми палитри със сенки

 Идва ред на палитрата ми със сенки на Dior – Carré Bleu 276, които винаги правят зеленото толкова атрактивно.

Любимите ми палитри със сенки

Следвашият ми любимец е лятната ми палитра Summer Eye Summertime Sexy Shadow Collection на Too Faced, която използвам и зимата, т.к цветовете и са много леки и ежедневни.

Любимите ми палитри със сенки

И най-накрая, много си харесвам лилавата палитра на Guerlain Ecrin 4 Couleurs Eye Shadow Palette for Women, 01 Les Violets, която вече е доста старичка, но все така любима.

Любимите ми палитри със сенки

Имам и още. Едни от първите ми сенки с по един брой на Guerlain вече са на привършване. И това не е защото не ги харесвам. Имам и пигменити на Giorgio Armani, течни сенки на същия герой, които просто побожавам. Но да кажем че тези представени по-горе са сенките, между които всяка сутрин се колебая.

Палитрата Naked Basics на Urban Decay

YSL Couture Palette Colletor – Keep an Eye On Me