Flash: Празни опаковки – Декември 2015

02/01/2016

Днес ще ви разкажа, за празните опаковки, които ще изхвърля след като завърша този пост. Някои от тези продукти бих закупила отново, на други съм намерила заместители, които ми вършат по-добра работа. Но като цяло, съм доволна от представянето на съдържанието на опаковките в това ревю. И така, да започваме.

6

1/ Guerlain Super Aqua-Mask: Това е любимата ми хидратантна маска за лице. Като цяло, обожавам маските за лице и имам много и различни и почти всеки ден си слагам някоя. Може би някой ден ще ви разкажа повече за колекцията ми, но сега ще се спра само на тази. Изключително хидратантна маска, която за 15 минути буквално се абсорбира от кожата ми. Категорично ще закупя втора опаковка, въпреки неприличната цена от 83 лева. Ползвам я вече над шест месеца.

2

 2/Refreshing Gel Cleanser – Clarisonic – това е почистващия гел, който дойде с Кларисоник Миа 2, който закупих пак лятото. Не е лош, но с Кларисоник-а, при почистване сутрин и вечер започнах да използвам друг почистващ продукт – Mousse de Beauté на Guerlain, който е много мек и приятен и който харесвам и купувам така или иначе.

9

3/ Crème de Beauté на Guerlain: за него написах цяло ревю. Нямам какво да допълня, това е поредната ми опаковка /загубила съм им вече бройката/ и за мен по-добър продукт, който да премахва грим и да предлага грижа за кожата по време на този така или иначе агресивен ритуал, все още не е измислен.

4

4/ Super Aqua-Serum на Guerlain: това е поредната ми лятна придобвика, която не само ми помогна със сухата кожа на лицето след морето, но се оказа и перфектният хидратантен крем, сутрин, преди грим. Това е Light версията, за зимата ще си взема нормалната, т.к. тя е по-гъста и по-богата от тази, която приключих. Цената му е 198 лева, но в предвид на това, че замества сутрешния ми крем, смятам, че е напълно приемлива.

3

5/ Abelle Royale на Guerlain: това е серумът ми за лице. Втора опаковка, вече закупих третата. Като цяло, серията с пчеличката на Guerlain ми е много любима, а специално този серум върху моята кожа има невероятно стягащ ефект. Цената му е 164 лева, но мога смело да кажа, че всяка стотинка си заслужава.

5

 6/ Kerastase Chronologiste – или тъй наречената черна маска на Kerastase. Нямам идея какво се обърка с този продукт – дали беше прехвален и аз очаквах повече или просто не е за мен, но тук нещо не сработи. Маската не е лоша, но беше цяла инвестиция – 70 лева, за 200мл. Икономична е, ползвах я доста, но не ми хареса това, че за да даде желания ефект, трябва да седя с нея поне 20 -30 мин, а за мен това се оказа немислимо. Маските на Macadamia, например, са много по-сполучливи според мен. За това я сменям с новият ми фаворит на MoroccanOil.

7

7/ Сух шампоан на Klorane: Много го харесвам и мисля, че в ценовия си клас е много добър продукт. Този е с цвят, а когато купувах следващата опаковка купих такъв без цвят и той определено не застава добре на тъмната ми коса. Този обаче правеше косата ми като след измиване, без да я утежнява и категорично ще го закупя пак.

8

8/ Празните ми контейнери на Lush, които връщам за рециклиране:

Ocean Salt: Пилинг за тяло, който наистина ексфолира кожата страхотно и след него кремът ми за тяло попива много добре. Категоричен фаворит, който ще закупя отново, но след като завърша запасите от пилингите на Lush , с които се сдобих напоследък.

Retrend: Това трябваше да е балсам за коса. За мен не беше. Оказа се прекалено сух за моята коса и съм го използвала в случаите, в които не искам да товаря косата с балсами и маски, а просто леко да я измия.

Jasmine and Henna Fluff Ease: Това ми е поредната опаковка и това е продукт, който нанасям всеки път преди измиване по цялата дължина на косата. Една такава опаковка ми стига за около 4-5 измивания, но пък прави косата ми много лъскава и лесна за разресване.

Както стана ясно, през Декември съм била крайно ефективна, ако съдим по продуктите, които съм изхабила. Отворих място за нови неща, чиято покупка ще реализирам съвсем скоро. А за тях ще научите в ревютата.