Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder

26/04/2016

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder

Днес на кратко ще ви разкажа за новите ми придобивки и за най-новото от американския гигант – Estee Lauder. Estee Edit by Estee Lauder е нова линия от общо 82 (!!!) продукта, която беше официално лансирана в американската Sephora на 15 Март 2016. Рекламно лице е прекрасната Kendall Jenner и нейното огромно присъствие сред тийн средите. Това е напълно в синхрон с целта на новата серия Estee Edit – да привлече по-младата аудитория и съответно дори и по опаковка, колекцията се отличава от всичко познато на Estee Lauder до сега. И макар и пряко таргетирана към 18-34 възрастов сектор, тази колекция е и за всички нас, които се идентифицират с нея.

Колекцията обхваща пълна грижа за кожата на лицето – от дневен и нощен крем, околоочен контур, до прекрасни тонове червила, ружове и бронсеанти. И разбира се, като невероятна любителка на козметиката като цяло и на Estee Lauder в частност, нямаше как да не пробвам поне част от осемдесет и двата продукта от новата им линия. Цените им, поне в американската Sephora, са много приемливи, малко по-ниски от нормалните за Estee Lauder и напълно в рамките на очакванията ми. На какви цени ще дойдат в България, това може само да гадаем. Но до тогава, ето го и моят скромен избор от продукти от Estee Edit by Estee Lauder:

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder

1. Late Night Eraser – Brightening Eye-Cream – 42 USD. Страхотен, много лек, хидратантен крем идеален за ежедневна и дневна употреба. Да сме честни – за едно 20 годишно момиче този околоочен крем би бил пре-достатъчен за дневна и нощна употреба, но на моите 33 годинки, вечерното ползване на този крем е крайно недостатъчно. За сутрин, обаче е идеален – освежава за секунди, изсветлява леко тъмните кръгове и хидратира прекрасно. Освен това, благодарение на леката текстура, аз го ползвам за нанасяне директно върху грима за допълнително подхранване на обяд и следобед.

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder ESTEE EDIT BEAM TEAM

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder BEAM TEAM PACKAGE

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder BEAM TEAM PACKAGE OPEN

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder BEAM TEAM PACKAGE SWATCH

2. Beam Team – Hydrate and Glow – 50 USD. Това е може би най-практичния продукт от всички, които пробвах. Състои се от прекрасен хибрид- хидратантен крем и озаряващ CC крем. Това е един лек, силно подхранващ крем, който буквално трансформира кожата на лицето още след първото нанасяне. За допълнителна озареност, в горната част, в капачката, намираме един допълнителен хайлайтър, с който можем да постигнем желания Glow ефект. Аз лично ползвам Beam Team директно върху чиста кожа, без хидратантен крем и не нанасям фон дьо тен след това тъй като самия Beam Team има леко до средно покритие. Страхотен продукт, не само за най-младите.

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder DESOLVE THE DRAMA

3. Dissolve the Drama – обогатен с жожоба, алое и екстракт от краставица, този продукт премахва целия грим и почиства в дълбочина лицето, без да изсушава кожата. Взех си малък формат, за из път тъй като за сега имам много добри почистващи продукти в къщи.

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder THE BLACKEST LINER

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder THE BLACKEST LINER PACKAGE

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder THE BLACKEST LINER SWATCH

4. The Blackest Liner – истинска много, много черна течна очна линия под формата на фулмастер, силно пигментирана и много лесна за употреба дори и за по-несръчните с околоочните линии. Това което най-много ми харесва е, че е истинско черно и само с едно нанасяне. Повторенията са излишни, истинското черно е факт мигновено. Очната линия не е водоустойчива, но издържа цял ден нанесена, с праймър преди това.

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder UP AND OUT DOUBLE MASCARA

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder UP AND OUT DOUBLE MASCARA PACKAGE

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder UP AND OUT DOUBLE MASCARA OPEN

5. The Edgiest- Up and Out Double Mascara – 24 USD. ОК, ще започна с това, че аз съм луд фен на Better than Sex на The Too Faced и за мен това  беше една от най-добрите спирали до момента. На екскурзията в САЩ, открих тази и…се влюбих. Спиралата е двойна – от едната страна е с тънка четчица, която повдига и разделя мигличките страхотно, а за допълнение, идва другата страна на спиралата – дебела четчица, която удебелява и придава невероятен обем. И друг път съм ползвала двойни спирали, но обикновено във вариант бяла спирала за обем с фибри и черна за цвят и да си призная- двойните спирали не ме очароват. Тази обаче е абсолютно черна черна и от двата края, можем да ползваме само единия край за по-ежедневен грим или и двата за по-драматичен лук. Тънкият край също е идеален за миглите на долния клепач и ако трябва да съм честна не мога да се сетя за спирала, която да се справя по-добре от тази с тях. Абсолютен фаворит за момента!

Продуктите от Estee Edit на Estee LauderPORE VANISHING STICK

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder PORE VANISHING STICK PACKAGE

Продуктите от Estee Edit на Estee Lauder PORE VANISHING STICK PRODUCT

6. Pore Vanishing Stick – 28 USD. Много удобен, лек стик, идеален за чантата, с който много лесно се премахва омазняването в Т-зоната и се заличават порите. Продуктът е тип Porefessional на Benefit, но без това силиконово, тежко усещане и текстура. Другият му плюс е, че може да се ползва както преди фон дьо тен, така и след него, т.е във всеки един момент на деня можем да корегираме светещата кожа или широки пори.

Останах с огромно желание да пробвам и други продукти, но вече щеше вече да е прекалено. Като цяло, всичко което пробвах на място и всичко което си купих от марката, ме очарова. Сега само остава тази серия да дойде скоро и в Европа…

By Sani