Flash: Spring 2016 collections wish-list

03/01/2016

След Коледните колекции на великите марки, които определено бяха много силни и впечатляващи, въпреки студеното време и това, че пролетта е още далече, започнах да разглеждам пролетните колекции. А с гледането, дойде и нетърпението, за това започнах да си водя списък с желания. След това, реших, че мога да го споделя с вас.

Разбира се, като едно добро момиче, първо се осведомих за цветовете на пролет 2016г. според  Pantone и установих, че в тях и между тях има доста интересни комбинации.

1

Оказа се, че Sephora вече са събрали една пролетно-лятна палитра с цветовете и в колаборация с Pantone UniverseRose Quartz & Serenity, в която има само пастелни тонове и много матови нюанси. Ами, прекрасна е. За съжаление още я няма в магазините в България, които са полу-празни, но се надяваме скоро да я видим.

7

За нерадост на изтънелия пост-новогодишен бюджет и в очакване на пролетта, която е още далеч, ето го и моят списък с желания. Така да се каже, повдигам леко завесата на онези неща, за които ще си говорим в следващите месеци или по-точно в момента, в който сложа нежните си ръчички върху тези екземпляри на красотата.

Започнах с Chanel и тяхната пролетна колекция L.A. Sunrise и мисля, че сестра ми вече ще полудее при вида на SunKiss Ribbon Blush, защото ако питате мен, ружовете на тази марка са несравними: те не застават върху кожата, а стават част от кожата. Честито да ти е, сестричке! Че и limited edition!

2

Не исках да разглеждам колекцията на Guerlain, дори вярвайте ми – опитах, но не успях да подмина вторият limited edition – ‘Météorites Voyage Enchanté’ Illuminating Matte Powder. Да, метеоритни перли имам, но с матиращ ефект – не. За това ще помоля да ми ги запазят и от сега започвам да спестявам, че обявената цена е скромните 179$.

3

Разбира се, че като отида да си взема новите метеорити, задължително ще ми „пробутат“ и KissKiss Roselip, нюанс 373 Pink me up, за това нека да си го сложа и него в списъка, отсега – да няма изненади.

4

Сигурна съм, че и Dior няма да ме разочароват. Все пак те правят най-хубавите сенки на света, а на мен така ми се носи и едно пролетно розовичко. Нямате представа с каква радост открих, че за пролет-лято 2016 те залагат на пастелените тонове, толкова леки и лесни за носене.

5

Нямам нищо в жълто, за това Palette 5 Couleurs n°451 Glowing Gardensпет-цветната, в дясно отива в списъка ми с желания. Тази колекция, понеже ще е и лятна, та бих могла да помисля и за червилото – Dior Addict, пастелно, може би и limited edition.

YSL Boho Stone Spring 2016. Избрах си само два лака, които ще отиват страхотно на новите ми Full Metal Eyeshadows. И отново limited edition.

6

Усещам, че и този, за мен спиращ дъха пост, може да се окаже limited edition. Мисля, че членовете на нашето домакинство не биха могли да преглътнат толкова голяма доза ексклузивност и по-конкретно – нейното материално изражение. Ако не си купя всичко по-горе, то поне ще знаете, приятели, какво да ми подарите.

Забележка:

Снимките в този пост не са мои. Те са свалени от Интернет пространството – официалните сайтове на марките, сайтът на Sephora и други онлайн магазини.