Новият фон дьо тен от Giorgio Armani – Designer Lift Foundation

24/10/2017

фон дьо тен от Giorgio Armani Designer Lift Foundation

Настъпването на есента за мен е свързана винаги с покупка на нов(и) фон дьо тени. И не защото съм приключила със старите, а защото именно при тази смяна на сезоните започвам да търся средната покривност. От сезон до сезон, варира само завършекът, който си избирам. Миналата есен бях категоричен почитател на матовите фон дьо тени. Тази есен съм на вълна по-естествен завършек, който не е матов, но не е и сатенен. Именно за това се спрях на Desigher Lift на Giorgio Armani. Както многократно съм казвала, Giorgio Armani за мен правят едни от най-добрите фон дьо тен-и, с прекрасна текстура и много естествени завършеци.

Designer Lift Foundation дава много обещания

Той е поставен от Armani като малко повече от добър фон дьо тен.  Designer Lift обещава лифтинг ефект, намаляване на фините линии и озареност на кожата в продължение на над 12 часа. Освен това, с Designer Lift, Armani правят нововъведение в бюти индустрията, като добавят синия пигмент. Изследванията на марката показват, че младата кожа има повече сини пигменти, които с времето отстъпват в полза на жълтите. Така кожата ни започва да изглежда уморена и загубва блясъка си. В Designer Lift има прецизна доза син пигмент, който прави кожата оптически да изглежда по-млада и свежа.

фон дьо тен от Giorgio Armani Designer Lift Foundation 2

С това въведение, смятам да задържа вниманието ви за малко, докато разказвам за другите аспекти на продукта. Фон дьо тенът идва в елегантната стъклена опаковка с пластмасова помпа-дозатор, която сме свикнали да виждаме и при други фон дьо тен-и на Armani. Текстурата е копринена, средно гъста, кремообразна. В сравнение с тази на Luminous Silk, тази е по-кремообразна и се разстила безпроблемно по кожата. След полагане на фон дьо тен-а, често го разнасям с четка, а след това и с навлажнен бютиблендер и той винаги застава на лицето ми като втора кожа. Завършекът на Designer Lift бих определила като полуматов или полусатенен…или просто естествен.

Текстурата на Designer Lift Foundation

обаче, заслужава повече внимание. Лека и тънка, тя позволява надграждане, което както при всички фон дьо тен-и на Armani, се постига много лесно. Необходимо е съвсем малко количество продукт, за да се постигне лек, естествен финиш. Ако добавите още малко – бързо достигате средно покритие. Отново като другите фон дьо тени на марката, този е много икономичен и въпреки че е във високата ценова категория, е от типа продукти, които свършват трудно. При нанасяне с по-високо покритие,  Designer Lift запазва натуралния завършек и кожата изглежда естествено – като моята, но по-хубава.

фон дьо тен от Giorgio Armani Designer Lift Foundation 4

Издръжливостта на този продукт също е забележителна. Той без проблем „преживява“ деветте часа в офиса, често оцелява и след фитнеса. Няколко пъти съм го виждала напукан около носа, т.к в тази зона по принцип лицето ми се омазнява повече. Това не се случва всеки път, а само в някои дни, най-често когато не съм отделила допълнителна минутка да обработя зоната с праймър. Това, което най-много харесвам в Designer Lift, e че той прилича на всички фон дьо тени на Armani, но остава най-естествен дори и в края на деня.

фон дьо тен от Giorgio Armani Designer Lift Foundation 3

Моят цвят е 7 и той е перфектният за мен. Прави ми впечатление, че нанесен върху кожата, фон дьо тенът излиза около тон по-тъмен от колкото изглежда в опаковката.

Няма как да не се върна на обещанията за

Лифтинг ефект и озаряване на кожата на Designer Lift Foundation.

Аз не вярвам в революционните открития в козметиката. Смея да твърдя, че при мен те рядко сработват по очаквания начин. Случаят с нововъведението на синия пигмент не е такъв. Аз виждам разликата. Имам малко жълт пигмент в кожата, а повечето фон дьо тени на пазара са или с жълт или с розов подтон. Жълтите пигменти във фон дьо тена винаги правят кожата ми да изглежда още по-жълта, дори оранжавееща, а понякога дори по-тъмна. Синият пигмент в Designer Lift неутрализира жълтия в кожата и така я освежава, без тя да изглежда розовееща или бяла.Визуално, кожата ми определено изглежда свежа и опъната. Дори като се погледна в огледалото лицето ми изглежда като да е снимано, със софтбокс.

Не съм забелязала дългосрочен лифтинг ефект при употребата на Designer Lift, не съм и очаквала такъв. Докато нося фон дьо тен-а, обаче, кожата ми наистина усещам по-плътна и по-опъната. Със слънцезащитния фактор от 20 и ако не продължавах да харесвам толкова много Power Fabric Foundation, със сигурност щях да обявя Designer Lift за най-добрия фон дьо тен на марката. А съвсем скоро ще ви покажа и новите им червила.

Maggie