10 минутки в 6 продукта на Giorgio Armani

15/12/2017

Giorgio armani 5 minutes makeup

Напоследък времето изобщо не ми достига, особено сутрин. Няма да изпадам в битови обяснения защо, но ще кажа, че все по-често изпадам в ситуация, в която трябва да се приготвя за десет минутки. Знам, че за да ми се получи, трябва да извадя продукти, които харесвам, знам че работят и с които се работи лесно. Тази сутрин беше поредната такава сутрин. След като приключих, видях че съм използвала шест продукта на Giorgio Armani, като някои от тях дори не съм ви и показвала.

Днешният пост е за шестте ми най-любими продукта на Giorgio Armani.

С тях за нула време се приведох в този вид. Мисля, че всеки един от тях заслужава много, много внимание.

Giorgio Armani One Brand Look

Giorgio Armani Eyes to Kill Quad


Giorgio armani palette
В интерес на истината, тази палитра ми е сравнително нова. В предвид на това, че на щанда на Armani се отбивам поне веднъж в месеца, нямам никакво обяснение как до сега не съм и обърнала внимание. Тя е уникална сама по себе си и е много практична за сутрините, в които бързам. Тя дава много възможности, но в бързината винаги практикувам един вариант: с плоската четка нанасям върху клепача кафявите цветове в реда, в който са в палитрата. Преливам леко цветовете с блендираща четка. Нанасям от най-светлото кафяво в сгъвката на окото и край. Много бързо имам доста приличен грим. Перленият светъл цвят нанасям под веждата и именно тази сянка считам за най-интересната. Тя е много специален нюанс. Цветът и е шампанско, но много чисто и неутрално. Той не жълтее, нито розовее! Обожавам тази комбинация цветове на този Giorgio Armani Eyes to Kill Quad. 

Giorgio Armani Smooth Silk Eye Pencil

Giorgio armani pencil

 

Моят Smooth Silk Eye Pencil е първият молив, който съм имала и който превърнах в предпочитания ежедневен молив много бързо. Той е мек, разнася се равномерно и лесно, не се размазва, но аз имам и други моливи със сходни характеристики. Това, което ме впечатлява всеки път, отново и отново, е цветът – кафяв и метален – цветът на студената коприна. Моливът използвам и за вечерен грим – той се надгражда перфектно и тънко. Това е и моливът, който взимам винаги с мен при пътуване,

Giorgio Armani High Precision Brow Pencil

Giorgio armani brow pencil

Няма да излъжа, ако кажа, че за мен този молив за вежди е също толкова добър, ако не и по-добър от Brow Definer на Anastasia Beverly Hills. Не обичам да правя такива сравнения, но преди да се сдобия с този молив за вежди, за мен Brow Definer беше спасението, с което запълвах веждите си. High Precision Brow Pencil на Armani е много прецизен и с него мога да нарисувам косъмчета навсякъде, където нямам (а трябва да имам) такива. Той не е прекалено твърд, но не е и прекалено мек и освен всичко е и водоустойчив. С него оформям веждите си за по-малко от минута сутрин и те остават такива за цял ден.

За другите продукти на лицето ми съм ви разказвала и преди. Fluid Master Primer е най-добрия ми приятел сутрин, защото той заглажда кожата на лицето ми мигновено. След него Designer Lift Foundation се разстила лесно и равномерно и именно Designer Lift е единствения фон дьо тен, който използвам тази есен. И за завършек червилото Ecstasy Shine Lipstick. Избрах него, защото е комфортно за носене, и въпреки че блясъкът му се износва бързо, то оставя по устните ми тинт, който се застоява през целия ден. Спиралата Eyes to Kill няма нужда от представяне.

Тази сутрин не целях да направя бърз one brand look. Просто извадих продукти, с които винаги се справям бързо и успешно. В следващия момент, когато погледнах, това бяха продукти само на Giorgio Armani. Обожавам тази марка, защото използването на нейните продукти си е цяло преживяване. Те са страхотни както за кратките сутрини, така и за вечерите, когато разполагам с повече време за сериозни експерименти.

Maggie