Givanchy Ombre Couture Cream Eyeshadow

10/02/2016

Спомняте ли си този пост? Синичката моно-сенка? Мога да кажа, че с нея Господ чу молитвите ми за пролет. Получих я отново подарък в деня, в който я пожелах. Сега видяхте ли, че не е толкова лошо човек да споделя списъците си с желания, защото и след Коледа стават чудеса?

3

Givanchy за мен е марката-фетиш, защото в България грим на Givanchy не се намира. Изобщо. А пролетната колекция на Givanchy тази година – LA RÉVÉLATION ORIGINELLE- е много нежна и страхотна. Но, N°15 Bleu Céleste за мен е перличката на колецията. Изпратиха ми го да го тествам, а днес ще споделя мислите ми за него.

1

Цветът, както обикновено, няма да коментирам. Това, което виждате е това, което е. Прекрасно небесно синьо, което се разнася като крем сенка, но застава като пресована. Цветът е абсолютен мат, без никакви блестящи отенъци. Нанася се лесно и позволява да се надгради без да се събира и напластява неравномерно. Аз лично го нанасям с плоска четка, защото хич не обичам да бъркам с пръсти по кутийките. Но това е въпрос на предпочитание.

img1454999388932

Вариантите за използване на моносенката са като основа за пресовани сенки или самичка – като самата нея. Като издръжливост – с уточнението, че аз не съм мерило за издръжливост, бих я определила като доста добра. При мен само боичката, без праймър, издържа около 3 часа, което е едно добро постижение.

Цената е 26 Евро и може да се намери в Harrods.И ето и пролетния ми лук. На път за работа.

img1454999466096