Giveaway по случай рождения ни ден

16/11/2016

Днес обявяваме Giveaway по случай рождения ни ден. Вече официално сме на една годинка и бихме искали да отпразнуваме с вас нашият blogiversary. Много се чудехме какво да подарим на този Giveaway. В крайна сметка избрахме нещица от една от най-вълнуващите празнични колекции – Sephora Wonder Gifts, за която ви разказахме (тук). Причината за избора ни е, че тази колекция толкова много ни хареса, че продължаваме да я обсъждаме с ентусиазъм.

Ето ги и подаръците в този Giveaway:

1/ The Sirprising PaletteGiveaway

Сетчето е прекрасно и е първият фаворит. В него има практически всичко, което му трябва на човек. Палитрите са четири – две  със сенки /едната с неутрални цветове, а другата с цветове за опушен грим/. Към тях се добавят още две комплектчета- за завършване на визията: една палитра за контуриране и една с руж и хайлайтър.

Giveaway

2/ The Delicate Palette

Giveaway

Това е друг фаворит от Sephora Wonder Gifts. Цветовете в тази палитра са уникални – много практични и лесни за носене.

3/ Gloss Wand

Giveaway

Tова е стикче с шест глоса, за да има разнообразие. Цветовете са разнообразни – от тъмно до коралово, а опаковката е компактна и лесна за съхранение и пренасяне.

Условията са следните:

1/ Харесайте страницата на блога във Facebook (тук).

2/ Напишете в коментар на поста за коя награда играете.

3/ Споделете този пост /публично, за да можем да проверим, че сте го направили/.

По желание:

2/ Последвайте ни в Instagram

4/ Ще се радваме да ни споделите едно beauty желание: продукт, който бихте искали да си купите, или още по-добре – да ви подарят.

Giveaway-ът приключва на 30/11/2016г. На 01/12/2016г. в 10 часа ще обявим печелившите. С тях ще се свържем на e-mail или чрез лично съобщение в Facebook. В случай, че не получим обратна връзка до 18 часа на 01/12/2016г., ще изтегля нов печеливш за съответната награда.

За да е честно спрямо останалите, участвайте само с лични профили.

Giveaway