Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

25/03/2016

Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

Това беше продуктът, който ме накара да си дам една проста равносметка. Разликата между добрите продукти за грижа и не-до-там добрите, всъщност е не друго, а трайността на резултата. Пробвала съм толкова много продукти, които веднага след нанасяне придават страхотно усещане, но за съжаление – то е краткотрайно. Особено често, това ми се случва с околоочните кремове. Продукти от висок клас за мен се определят не от бранда, а от това дали ефектът им се усеща на следващата сутрин. Наличието на отделна грижа за устните може и да изглежда малко в повече на някои от вас, но за мен, тя е необходимост, която за допълнителни 20 секунди връща времето пет години назад, когато мимическите бръчки от усмивки изобщо не бяха фактор. Но … тогава устните ми бяха розови и сочни. Днес ще ви разкажа за Abeille Royale Honey Smile Lift – един от най-новите продукти в семейството на Guerlain.

Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

Abeille Royale Honey Smile Lift представлява оформяща грижа за устни, устния контур и „бръчките на усмивката“, като обещава по-дефинирани и сочни устни, намалени линии и цялостно повдигане на кожа в областта на устата. Това, от Guerlain твърдят, се постига чрез уникалната /и тяхна патентована/ формула с екстракт от мед от черна пчела, иновативен апликатор, който следва естественото движение на пръста и реструктурираща грижа. Реших да го подложа на триседмичен тест и днес ще споделя впечатленията си от него на база моя опит.

Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

Опаковката на продукта е пластмасова и лека, като завършва с метален апликатор, през който чрез натискане, излиза продукта. За нанасяне, пръстът следва да се постави на отбелязаното за това място и да се масажира в контура на устните и в мимическите бръчки около устата. Опаковката напомня много на крем за очи (и в интерес на истината Guerlain имат такъв продукт, Abeille Royale Gold Eyetech Eye Sculpt Serum, който свърших преди да стигна да ви разкажа за него), но апликаторът наистина е ключов за продукта и аз откровено го обожавам.

Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

Като консистенция Abeille Royale Honey Smile Lift, не е прекалено течен, нито прекалено плътен. Не е мазен, абсорбира се от кожата сравнително бързо и ухае страхотно. Разбира се, не сме и очаквали друго от продукт на майсторите на ароматите на Guerlan, освен изисканост. Въпреки че ароматът е по-скоро силен и леко сладникав, той не е натрапчив и лесно би се понесъл дори и от чувствителната на аромати част от дамите. В мен ароматът активира мигновено вкусовите ми рецептори и предизвиква неустоимо желание да го изям и за това мога да потвърдя и факта, че той няма вкус.  Продуктът може да се използва сутрин и вечер, или само вечер, върху почистена кожа преди олиото за лице или серума.

Guerlain: Abeille Royale Honey Smile Lift

Това, което аз харесвам на Abeille Royale Honey Smile Lift не е това, че веднага след употреба прави устните по- плътни и по-пухкави, а това, че този ефект продължава часове наред. Той оставя устните гладки и въпреки че за зимата предпочитам по-мазни консистенции, Abeille Royale Honey Smile Lift подхранва устните ми отлично. Не бих казала, че това е продукт за спешна грижа за напукани устни – напротив, по скоро е ежедневният продукт, който предотвъртява напукването. Като върл любител на мат-формулите при червилата, използвам продукта вечер за грижа и сутрин – за ефект. Разликата е в използването количество: сутрин то трябва да е чувствително по-малко, за да се абсорбира бързо от кожата преди нанасянето на грима.

Освен мигновеният ефект, обаче, за трите седмици тестване, усещам осезаем ефект във вида на устните ми и най-вече (и това е ефектът, който най-вече търсех) във видимостта на бръчките около устата ми. За това, въпреки че пробният период приключи, продължавам да посягам към него сутрин и вечер. Това е и резултатът, за който се надявах, но определено ме изненада.

Цената от 107 лева за 15 мл. на пръв поглед е стряскаща, но продуктът е икономичен и една опаковка би била достатъчна за около 6 месеца употреба, два пъти на ден, което е около 0.60 лв на ден. Така погледнато, определено се преглъща по-лесно. Може да опитате, а преди това да споделите, какъв продукт използвате вие за ежедневната грижа на устните?