Guerlain – Abeille Royale Youth Watery Oil

11/10/2017

Олио за лице от Guerlain - Abeille Royale Youth Watery Oil

Обожавам продуктите на Guerlain и не крия този факт от ден първи на този блог. Незнайно защо, по-рядко се оглеждам по тях напоследък и съответно по-рядко става въпрос за тях. И въпреки това, не мислете че съм ги забравила или че не ми харесват. Днешния герой е маслото за лице от серията Abeile Royale. Дълго време в ежедневната си рутина използвах Abeile Royale Treatment Oil на марката и той определено ми допадаше. Онзи ден в Douglas, разбрах че старият ми фаворит е заменен с друг продукт, който е по-лек и се абсорбира още по-бързо от кожата.

Олио за лице от Guerlain - Abeille Royale Youth Watery Oil 2

Маслото на Guerlain – Abeille Royale Youth Watery Oil

е революционна формула. Очакванията са тя да съчетава в себе си силата на серума за лице, богатството на олиото за лице и свежестта на хидратанта. След употреба, кожата трябва да остане мигновено гладка, плътна и подхранена. В олиото има видими  микро-капсулки масло, които се освобождават в последния момент за да оставят кожата лъчиста. Продуктът съдържа ексклузивните съставки Ouessant Black Bee Honey и  Royal Jelly. Маслото е с прекрасен аромат на мед, фин, нежен и много зареждащ.

За меда като основна съставка на продуктите от Abeille Royale серията е ставало въпрос и преди. От Guerlain са вложили над десетилетие в проучване на ползите от него за възстановяването на кожата и те са описани подробно на страницата на марката, за тези, на които им е интересно. С всички продукти от серията Abeille Royale, които съм използвала, мога да потвърдя, че в моя частен случай, медът от серията Abeille Royale има чудотворен ефект върху моята кожа. Ще припомня на бързо само за Guerlain: 1-Month Youth Treatment.  Днешният пост обаче е за Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil, за това как го използвам в грижата за кожата, в грима си и за моите прекрасни впечатления от него.

Опаковката на продукта е сходна с тази на предшественика му- Abeille Royale Treatment Oil.

Олио за лице от Guerlain - Abeille Royale Youth Watery Oil 3

Тя е стандартна и я намирам за изключително удачна за употреба. Вместимостта е от 30 мл. и тя е повече от тази на другите ми масла за лице. Преди употреба разклащам продукта и изтеглям с капкомера няколко капки върху дланта. Нанасянето е върху почистена кожа, върху лицето и шията, с масажни движения. Олиото е много лека консистенция и често го използвам и сутрин, преди нанасяне на грима ми, като му давам пет минутки да попие по-добре. След това завършвам с крем или хидратант. Олиото попива в кожата мигновено и я оставя наистина гладка, мека и страхотно ухаеща.

Abeille Royale Youth Watery Oil обичам да смесвам и с някои фон дьо тени.

Особено по-гъстите, плътните, покривните фон дьо тени буквално се съживяват с две-три капки от продукта. Те веднага започват да се разнасят по-гладко и променят завършека си към по-сатенен и естествен. Смесването с фон дьо тена не влияе на издръжливостта и износването на основата ми, както и лицето ми не се омазнява по-бързо от обикновено в течение на деня.

Закупих Abeille Royale Treatment Oil за около 130 лева от Douglas. То е много икономично и въпреки че за всяка употреба отиват 3-4 капчици, го употребявам толкова много и толкова искрено ми допада, че подозирам, че скоро ще изтичам за още една опаковка.

А вие използвате ли олио за лице и кои са любимите ви продукти?

Maggie