Хайлайтър от Hourglass: Ambient Storbe Lightening Powder

07/05/2016

Хайлайтър от Hourglass: Ambient Storbe Lightening Powder

Hourglass е една от най-желаната от мен марки за козметика и особено по отношение на продукти за storbing.- техника, която прилича много на counturing, но вместо с бронзър се реализира с хайлайтър.За да повдигнем оптически нослето, нанасяме хайлайтър точно отгоре, по кокалчето. Ако искаме да направим челото да изглежда малко по-широко в случей, че то е много малко, достатъчно е да направим една обърната дъга по него. За светлина в погледа нанасяме малко хайлайтър във вътрешните ъгълчета на очите и за по-сочни устни, върху чупката на устата…и т.н.

Хайлайтър от Hourglass: Ambient Storbe Lightening Powder

Имайки предвид от колко време точа зъбки, нямаше как да не си купя хайлайтър на Hourglass при последното пътуване в САЩ. За да ми бъде още по-лесно, се оказа, че Hourglass бяха току що пуснали пролетната си колекция с четири различни вариации на Ambient Storbe Lightening Powder:

1. Brilliant Storbe Light – прекрасен хайлайтър с леки златисти нотки. Предназначен за специални случаи, но би могъл да се използва всеки ден.

2. Euphoric Storbe Light – много естествен бежаво-перлен цвят, който много изящно придава този така желан от всички Glow

3. Incandescent Storbe Light – лек перлен оттенък, който е много подходящ за всекедневна употреба. Аз си взех именно този цвят

4. Iridescent Storbe Light – хайлайтър с много лек розов оттенък за невинни лукове.

Ambient Storbe Lightening Powderсе продава и се препоръчва да се нанася със специална гъбичка от същата марка, но аз лично предпочитам четка – наслагването е по-лесно и по-контрулируемо – с гъбичката още на първото слагане може да се прекали и човек да светне като крушка.

Всичките продукти на Hourglass като цяло и Ambient Storbe Lightening Powder, в частност не съдържат парабени, талк, аромати или глутен и не се тестват върху животни.

Хайлайтър от Hourglass: Ambient Storbe Lightening Powder

Ambient Storbe Lightening Powder

е представен в малка пластмасова кутийка, квадратна, тип пудра. Самият продукт е много много фин и се разнася с невероятна лекота. Брокатните частички са толкова миниатюрни, че почти не се виждат – забелязва се. че сме с хайлайтър при промяна на светлината и при различни сенки върху лицето. Въпреки че стои много естествено, резултатите са видими и…невероятни! Влюбена съм в Hourglass Ambient Storbe Lightening Powder!

Хайлайтър от Hourglass: Ambient Storbe Lightening Powder

Самият факт, че е прахообразен, ми позволява да дозирам и да надграждам светлината върху лицето толкова колкото искам. За малко по-засилен ефект, може да се ползва и с влажна четка. Като тегля чертата, засипана съм с хайлайтъри, но това, което отличава този от всички останали е това, че не става прекалено блестящ в следобедните часове и се държи прекрасно, независимо върху каква основа го поставям, а аз го опитах с няколко – Maestro (Armani), Born This Way (Too faced), Givanchy и т.н. Втората му отличителна черта, е че той е различен спрямо светлината, а розовият му тон, го прави някак си специален.

Цената е 38 USD и аз лично го закупих от американската Сефора, но го има online, в различни магазини в САЩ, и също така в Европа- в Италия.

Сега съжалявам, че не си купих и бронзъра от същата колекция, Аmbient, но 50-те USD, които струваше, малко ме поспряха.

За по-несигурни, можете да си закупите и малък размер хайлайтър, формат за из път, който струва едва 20 USD.

By Sani