Jo Malone – Blackberry and Bay

20/02/2016

Днес не си купих парфюм, купих си подарък. Много ароматен и личен подарък.

Само като погледнете как е опакован, с колко нежност, панделки, кутийки и хартийки ще разберете какво имам предвид.

Това е и философията на Jo Malone – те не продават парфюми, а подаръци, моменти, спомени, усещания. Всичко в магазина предизвиква емоция и копнеж. Не ти се тръгва, не можеш да се наситиш, няма как. Тръгваш си с един парфюм, който невероятно много ти харесва и все още се чудиш дали не искаш друг…т.е не друг, ами И друг. Абсолютна страст.

8

Много отдавна бях хвърлила око на парфюмите на Jo Malone – проблемът е, че са много трудни за намиране – имат сравнително малко магазини и дори и online е трудничко да си го купим. За това, ако имате път към Лондон, или някъде другаде из Европа, намерите физически магазин, просто влезте да се насладите на семплия, но невероятен английски лукс. Веднъж след като пробвате армоатите, вече можете да си го закупите от www.strawberrynet.com.

Цената на парфюмите са 100 Евро за 100 мл и 50 Евро за 30 мл. Наистина, много скъпо но ако сте от тези жени, които искате невероятен, много нестандартен и уникален аромат, няма как да не инвестирате в един такъв подарък.

7

Парфюмът, който аз си избрах е Jo Malone – Blackberry and Bay – страхотно свеж, младежки, уникален. Аромат на узрели боровинки, сладко-кисели, вкусни и сочни, аромат който не е хич натрапчив, но много персонален и изящен.

Всичките парфюми идват в семпли кристални шишенца със сребриста капачка, много нежни и изчистени, като че ли нарочно направени, за да привлекат цялото внимание върху аромата, не върху опаковката. И въпреки всичко опаковката излъчва много стил и лукс.

Страхотен подарък за самата мен, защото заслужавам, защото се обичам и защото обичам уникални аромати, които подвигат духа и настроението.

By Sani