John Frieda: Brilliant Brunette Visibly Deeper Shampoo

25/10/2016

Докато една съботна вечер преглеждах поредното момичешко списание, попаднах на реклама на Brilliant Brunette Visibly Deeper Shampoo, на марката John Frieda, която беше непозната за мен. В този момент си помислих колко много искам да харесам този продукт и той да сработи при мен. Както многократно съм споменавала, колкото и да не ми се иска, боядисвам косата си в тъмно, дълбоко, шоколадово кафяво, но в предвид на това, че се опитвам да го правя възможно най-рядко, измиване след измиване, цветът на косата ми става все по-блед, по-малко наситен и ефектен. Отделно, израстващите корени макар и не много, винаги са по-различен цвят от боядисаната ми коса, така че изравняването на цвета на цялата ми грива щеше да бъде бонус ефект от продукта. Именно за това, реших, че ако шампоанът на „брилянтната брюнетка“ сработи при мен, категорично ще се превърне в постоянен екземпляр в колекцията ми.

John Frieda

John Frieda: Brilliant Brunette Visibly Deeper Shampoo – резултати

Няма нищо необикновено в опаковката на този продукт. Той е очаквано тъмен на цвят и ароматът му е прекрасен – нито прекалено сладникав, нито прекалено силен, каквито бяха опасенията ми. Използвах го като обикновен шампоан, два пъти седмично, вече месец и половина, точно единадесет измивания. За съжаление, за мен този продукт се оказа огромно разочарование. –  не забелязвам потъмняване на косата, не забелязвам каквато и да е промяна, свързана с цвета. Според инструкциите, видим ефект трябваше да забележа след второто измиване и липсата на такъв отдадох на факта, че все пак косата ми е боядисвана и по-трудно податлива на третиране от този тип. Е, за над десет измивания, цветът на косата ми не се промени.John FriedaВъпреки че потъмняването на косата беше търсения от мен ефект, Brilliant Brunette Visibly Deeper Shampoo не ми допадна като продукт и защото определено изсушава косата ми. Тази сухота усещах навсякъде, но особено осезаема беше в корените на косата, където не поставям балсам и маска. Косата ми категорично не оставаше лъскава, каквато очаквах, а напротив – новите и по-късите косъмчета хвърчаха непокорно, навсякъде. За първи път от много години, кожата на скалпа ми стана толкова суха, че започна да се появява пърхот и това беше краят на опитите да харесам този продукт. Изхвърлих опаковката все още пълна.

Цената на Brilliant Brunette Visibly Deeper Shampoo на John Frieda е около 15 лева, в зависимост от търговския обект. Ще се радвам да споделите впечатления ако сте ползвали този шампоан, както и за постигнатите от него резултати.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8