Kiehl`s Midnight Recovery Botanical Cleanser

06/05/2017

Почистващо олио Kiehl`s Midnight Recovery Botanical Cleanser
Клензъри имам много, но напоследък търся нещо ново, специално, нещо „по-така“. Исках натурален продукт, без парабени и други химии, но много ефективен. Търсех нещо с приятен аромат и разбира се да не дразни кожата. Освен това, моят нов клензър трябва да премахва бързо и от веднъж дори и водоустойчивата спирала. А, и да е продукт, който се отмива с вода, защото за мен почистването без вода е като „замазване“. С всичките тези условия, влязох в няколко магазина за козметика, но все не намирах това, което търсех. Влязох в магазинчето на Kiehl´s по друга причина, но в момента, в който видях новия им продукт за почистване от серията Midnight Recovery, разбрах че ще имам късмет! И не ме разочарова!

Midnight Recovery Botanical Cleanser – опаковка и употреба

 Почистващо олио Kiehl`s Midnight Recovery Botanical Cleanser
Продуктът е представен в тъмно пластмасово шишенце с помпичка. Ухае разкошно – на билки, цветя и лимон, на нещо свежо и едновременно с това – релаксиращо. Самият клензър е полу-течен с текстура тип олио, почти безцветен. С една до две дозировки ми стига за цялото лице. Нанасям кензъра директно върху сухо и гримирано лице. Масажирам леко с пръсти, обръщайки особено внимание на очите и на миглите. След това го оставям върху кожата около 1-2 минути. Правя това заради релаксиращия му аромат. След това, с хладка водичка отмивам. При допир с водата, от олио продуктът преминава в мляко, което допълнително почиства лицето.
Почистващо олио Kiehl`s Midnight Recovery Botanical Cleanser

Клензърът на Kiehl`s – крайна присъда

Вече се подразбира какво е отношението ми към този продукт – очарована съм. Най-вече съм доволна от факта че той почиства и то в дълбочина, но не изсушава кожата, напротив, подхранва я, и и придава отпочинал вид, дори и след дълъг и тежък ден. За мен той е повече от почистващ продукт – това си е мини момент за релакс, в който усещам как кожата се отпуска и регенерира.  След подсушаване, лицето е абсолютно хидратирано, не ме опъва дори около очите или на бузките където обикновено имам суха кожа. Дори и най-силният грим, водоустойчива спирала или тежък фон дьо тен падат за секунди, без черни петна по кърпата след това. И най-важното, не дразни нито кожа, нито очи.
Препоръчвам този клензър много много горещо на всички, независимо дали имате смесена, суха или много мазна кожа. Според мен този продукт се адаптира към нуждите на всяка кожа, давайки и оптимална чистота и хидратация едновременно. Цената е 32 евро за 175 мл, които издържат около 6-8 месеца при всекедневна употреба. Както споменах, 1 до 2 дозировки за предостатъчни за лице и деколте.  Продуктът е замислен за вечерно ползване и в съвместна употреба с нощния концентрат от същата серия (който е разкошен), но аз в момента ползвам само клензъра и съм във възторг. В България марката Kiehl’s се намира сравнително трудно, но е налична в Enzo.bg.

За покупка на продуктите на Kiehl’s

Kiehl's Ultra Facial ??? ????????? ??? ?? ?????? ?????? ???? ?? ?????? 150 ??.

By Sani