Lakme: K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz

04/11/2016

При последната ми поръчка от Златна Рибка, като на шега си поръчах един продукт – кристали за коса на Lakme – K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz. Избрах този продукт заради опаковката, която ми се стори изключително компактна, без вероятност от разливане, както се случи при последното ми пътуване, когато аргановото ми масло за коса се разля в куфара и украси повечето ми дрехи. До този момент използвах маслото на Moroccanoil, за което съм разказвала вече тук и за мен това беше най-добрият продукт. Нека да уточня – моята коса е доста суха в краищата и за да я разресвам по-лесно, както и с цел да се къса по-малко, почти ежедневно, сутрин нанасям подобен продукт. Освен за улеснение, получавам бонус – подхранване на косата именно в зоните, в които това е най-необходимо. Тази процедура следва вече от няколко години и ефектът от нея е видим – косата ми никога не цъфти, при все, че понякога отлагам посещението при фризьора с месеци.

До преди да се докосна до K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz на Lakme, мислех, че никога нямаше да заменя маслото на Moroccanoil. Останах обаче приятно изненадана. Но нека да започна по ред. K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz по описание представляват кристали за гладкост и подхранване. Продуктът обещава блясък и мекота без фиксиращ ефект, благодарение на съставките: масло от гроздови семки и витамин Е. Абсолютно мога да потвърдя, че категорично ги подсигурява и то само с няколко капки върху целите крайчета на косата ми.

K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz

Опаковката е очаквано с помпа, което прави дозирането лесно и чисто. Очаквах да видя опаковка под формата на спрей – или вероятно ми се искаше да бъде такава, защото за мен спреят е най-удобен, но предполагам, че консистенцията на самия продукт не го позволява. Безцветен е на цвят, ухае страхотно и въпреки, че на първи допир е мазен, попива в косата за секунди, без да я омазнява. След него косата става сатенено гладка, загладена и четката буквално се плъзга по нея. Формулата му е много по-лека от тази на други кристали за коса и масла, които съм ползвала и това я прави идеална за ежедневната употреба, която давам на продукта.

K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz

Едно от нещата, които най-много харесвам в този продукт, това е цената – 24 лева. В предвид на това, че в Златна Рибка често пускат намаления на продуктите на Lakme, често може да бъде намерен и по-евтино. Аз го купих за 20 лева, които със сигурност ще ми се изплатят многократно в следващите месеци.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8