Lancôme Grandioise

19/02/2016

Много харесвам Carli Bybel и откровено мога да кажа, че много редовно я следя в YouTube. Тези от вас, които я познават, знаят, че тя доста време казваше, че без нейната LÓreal Telescopic, не излиза. На скоро обаче, като я гледах, се оказа, че спиралата на Lancôme е новият и фаворит. Няма да ви лъжа, стана ми много интересно и много бързо трябваше да се сдобия с Lancôme Grandiose.

DSC00603

Имам и я ползвам от месец и вече спокойно мога да споделя впечатленията си от нея. Цената на Lancôme Grandiose е около 70 лева, в зависимост от къде я закупите, а нея я има навсякъде. Необичайното и революционното за този продукт неизменно е четката, извита във формата на лебед, която е патентована от Lancôme като Swan Neck™ Wand. Именно тази форма обещава лесен достъп до всички мигли, дори и най-късите и дава възможност лесно да се постави спирала от коренчето на миглите до върха, като така се постига максимално възможната дължина и обем. Сега следва да ви разкажа и моето виждане по въпроса.

DSC00600

Разбира се, обичайно ще започна с опаковката, която на мен лично ми допада. Интересна и стилна, с малко по-тумбеста в единия край форма, На нея има картинка на роза, която напомня за второто обещание на Lancôme, а именно за формула, обогатена с масло от роза, която омекотява миглите и помага за надграждането на продукта. При завъртане за отваряне, се предполага, че лебедовата шийка на четката разбърква спиралата, а това помага за запазване на добрата и консистенция по-дълго време. В същото време, обаче, вероятно отново заради футуристичната четка, спиралата се отваря и четката се изважда по-трудно от стандартното, на което сме свикнали. Разбира се, това не е проблем, но прави впечатление.

Няма да ви разочаровам – нанасянето на спиралата с тази четка определено е по-лесно. Лебедовата шийка държи четката близо до миглите и в същото време далече от клепача, като по този начин наистина поставянето е много, много лесно. особено се усеща при поставяне на лявото око с дясната ръка, за тези от нас, които не боравят еднакво добре и с двете ръце.

crop

crop2

Това, което малко ме разочарова сякаш, е самата формула. Да, спиралата удължава миглите, оплътнява ги, но няма разделителната способност, която аз очаквах. Дори бих казала, че по-скоро ги събира на снопчета, отколкото да ги разделя. Опитах да я сложа с и без праймъра на Benefit, който по принцип ползвам, но нямаше съществена разлика в крайния резултат. Разбира се, това би могъл да бъде и търсен ефект, но не и от мен. Като издръжливост и леснота на премахване – аз лично нямам забележки – спиралата не се рони, не дразни и се премахва буквално с едно движение.

Ако трябва да обобщя впечатленията си в едно изречение: Lancôme Grandiose не е лоша спирала, но за мен, в ценовия си клас, има доста по-добри алтернативи като продукт. Като леснота на нанасяне – за мен е ненадмината.