Матовите Juicy Shaker Matte на Lancome

20/04/2017

LANCOME JUICY SHAKER MATTE

Ако харесвате малките и компактни неща, матовия завършек и ненатрапчив цвят в устните, то новите червила на Lancome, Juicy Shaker Matte ще ви допаднат. Те са част от пролетната колекция на марката и са страхотни. И докато повечето марки от матови продукти за устни преминаха към по-бляскавите в пролетните си колекции, то Lancome дадоха матова алтернатива на Juicy Shaker-a. Не смятам, че са заксъняли. Матът в червилата винаги ще е на мода. И според мен той никога няма да бъде същия след революцията, която претърпя през изминалата година. Концепцията „комфортен мат“ еволюира много и всеки път от матовите червила очакваме все повече и повече. Juicy Shaker Matte за мен напълно би се вписал и в най-взискателните представи.

Опаковка и консистенция на Juicy Shaker Matte

LANCOME JUICY SHAKER MATTE 2

Опаковката е идентична с познатата вече от Juicy Shaker. Апликаторът отново е същата фина гъбичка. Тя се навлажнява при разтръскване, по аналогия на шейкъра. Именно гъбичката ме накара да се влюбя в първия Juicy Shaker. Тя нанася продукта върху устните прецизно. Особено ми е удобна в случаите, в които нанасям шейкърче върху червило – тя не размазва червилото, а само му добавя нов нюанс. Консистенцията също е познатата. Тя е на мазна основа и не е гъста като при стандартно матово червило. Формулата е много лека и течна. Пигментацията на всеки един цвят е добра, а покривността е в зависимост от цвета, като варира от ниска до средна. Дори не бих нарекла Juicy Shaker Matte червила – за мен по-скоро това са пигменти за устни. От всичките седем цвята, в които се предлагат Juicy Shaker Matte, за себе си избрах Pink Power и Kiss Me Cherry.

Нанасянето е лесно и много приятно.

Апликаторът е много мек и достатъчно прецизен. Аз лично предпочитам да нанасям продукта, чрез потупване, а не чрез класическото размазване. Продуктът позволява надграждане на покривността и цвета до определено ниво и аз лично успявам да надградя най-лесно именно нанасяйки по този начин. Всеки един от цветовете е с различен аромат, но всички аромати намирам за вкусни и свежи. Juicy Shaker Matte са силно пигментирани, но прозрачната им структура прави годни за носене дори и най-дръзките цветове. Pink Power, например е цвят, който е извън комфортната ми зона. Него категорично не бих носила на работа в която и да е друга формулировка. Формулата на Lancome, обаче балансира цвета с покривността и на мен ми стои много свежо – като щипка цвят на устните ми.

Издръжливостта на Juicy Shaker Matte е много добра. Спокойно бих могла да ги нося по цял ден, а суочовете, които направих на ръката си сутринта бяха видими и вечерта. В същото време, формулата е лека и върху устните си усещам продукта подхранващо и удобно. Харесвам и свежата им миризма и тайничко ще си призная – обожавам да освежавам устните си с „матовия шейкър“ в колата, на някой светофар.

LANCOME JUCY SHAKER MATTE KISS ME CHERRY

Заключението

Трудно ми е да опиша колко много ми допаднаха Juicy Shaker Matte. В тях, за себе си намерих прекрасни цветове, които до сега съм отричала. Невероятно, но всеки един от седемте цвята, дори и оранжавеещия е годен за носене. Вторият показател, по който тези продукти са забележителни, е комфортът. Те предлагат мат, който не изсушава устните по никакъв начин и е дълготраен. Харесвах много оригиналният Juicy Shaker, но матовата им версия е много подобрена тяхна версия. Juicy Shaker Matte ще допадне на всички от вас, които търсят лесния и ефектен мат на устните си.

Пролетната колекция на Lancome, в това число и Juicy Shaker Matte, от поне три седмици са заредени в Douglas. От там закупих и аз моите шейкърчета на цена от 48 лева. Цената им не беше по-висока от тази на първият Juicy Shaker, което ме изненада. И още едно уточнение, за всички, които ме попитаха дали е издръжлив апликатора. На този, както на предходния Juicy Shaker, гъбичката е много фина, но е гъвкава. Предходните ми два шейкъра съм използвала много, но апликаторът е здрав и без намерения да се предава.

 

Lancome Juicy Shaker ?????? ?? ????? ? ???????? ???????? ?? ????? ???? 313 Boom-Meringue 6,5 ??.