Lancome: La Nuit Tresor

07/03/2016

Парфюмът на Lancome: La Nuit Tresor

Парфюмът на Lancome: La Nuit Tresor

Една наша читателка, Лора Чернева, преди време като се заговорихме, сподели за страстта си към парфюмите на Lancome и тоталният и фаворит La Via Est Belle . Докато се чудя кой от всичките вариации на La Via Est Belle да избера, попаднах на La Nuit Tresor. Беше любов от пръв поглед. И то в комплект с душ гел и крем за тяло с блестящи частички.

Парфюмът на Lancome: La Nuit Tresor

Парфюмът на Lancome: La Nuit Tresor

Обожавам парфюми с история, особено когато историята е любовна и модерна, като тази на La Nuit Tresor, в която „черната роза срещнала орхидеята, за да се слеят в един диамант“. Гледах я няколко десетки пъти и толкова въздействаща на сетивата реклама, в последно време, не бях виждала. Бих казала, че с участието на Пенелопе Крус и Илай Курелович, това си е направо холивудска продукция.

Парфюмът на Lancome: La Nuit Tresor

Парфюмът идва в шишенце диамант, в загадъчно лилаво-черен цвят с детайл панделка – малка черна роза. Внушението за очарование и прелъстителност, за мен са постигнати напълно още на ниво опаковка. Върху моята кожа, парфюмът се развива в сладките си нотки, по скоро плодовите, леко примесени с ароматът на рози. А ако знаете колко обичам сладкия аромат на рози… Бих го определила като наситен, но не тежък, изтънчен, без да е натрапчив, чист и в същото време много нежен.

Класическият Tresor беше първият парфюм, който някога съм имала и който наистина обожавах. Но 15 годишният му по-млад конкурент, определено ми допада повече.