Lancôme: Visionnaire Yeux Eye on Correction

01/03/2017

Ако и вие сте като мен и постоянно търсите по-добър крем за очи, от този, който ползвате в момента, значи сме в едни и същи обувки. Околоочният крем е онзи продукт към който аз лично имам извънземни претенции. Към момента ползвам Orchdee Imperial на Guerlain и съм изключително доволна от него. Но все ми се струва, че някъде там може да има друг, а аз да не съм го открила. Именно заради тази философия, закупих Visionnaire Yeux Eye on Correction на Lancome. Има и втора причина. Lancôme Visionnaire Eye Advanced Eye Contour беше първият ми околоочен крем от висок клас и някак пазя емоционална привързаност към него. Имам и трета причина. Колкото пъти съм мигрирала от серията Visionnaire за повечето продукти от ежедневната ми рутина, толкова пъти съм се връщала към тях. След всичко изброено, се досещате, нямаше момент на колебание за покупка.

Обещанията на Visionnaire Yeux Eye on Correction

Visionnaire Yeux Eye on Correction обещава да подобри бъдещия вид на околоочната зона. Кремът има троен корегиращ ефект: върху сенките, върху торбичките и върху бръчките. Само с това, мен лично Lancome вече ме спечелиха. Но да продължа. Охлаждащата формула обещава да намали видимостта на несъвършенствата в околоочната зона. Леката текстура пък трябва да гарантира лесно усвояване от кожата с цел намаляване на финните линии и намаляване на вида на тъмните кръгове и торбичките.

Опаковка и използване на Visionnaire Yeux Eye on Correction

Още като го видях в магазина ми се искаше да изкрещя „най-после околоочен крем с помпа“. Опаковката е стандартна за серията Visionnaire, синьо-зелена на цвят, с обем 15 ml. Консистенцията на продукта е плътна и не се усеща като мазна. След нанасяне, продуктът попива бързо в кожата, като я заглажда и това е осезаемо при допир. Именно поради тази причина, използвам продукта само сутрин, т.к той е идеална основа за последващия грим. Изискванията ми към вечерния крем са доста по-различни и за това преди лягане използвам друг продукт.

Впечатленията ми от Visionnaire Yeux Eye on Correction

Това е сред първите продукти за нанасяне преди грим, за подготвяне на околоочната зона, от които съм впечатлена. Продуктът се нанася лесно, попива бързо и при мен помага много с подпухналостта и намаляване на видимостта на фините линии. Всъщност, кремът буквално замъгли някои малки бръчици точно както го прави healing brush инструмента във Photoshop. След нанасяне, кожата ми е хидратирана, но идеално гладка, без омазняване и лепкавост. Продуктът попива за секудни и така ме улеснява сутрин, когато не се налага да го изчаквам да попие. След Visionnaire Yeux Eye on Correction, коректорът ми се разнася като сбъдната мечта и през деня се набира видимо по-малко.

Visionnaire Yeux Eye on Correction има малко по-силен аромат от очаквания за околоочен крем, който изветрява бързо. Този аромат мен не ме дразни, но е възможно на някои момичета да не допадне. Друго ограничение на продукта, би била цената от около 130 лева, в зависимост от магазина. Visionnaire Yeux Eye on Correction аз закупих от Douglas, но той е наличен в доста онлайн магазини. За моята кожа, това е революционен продукт, който категорично ще продължа да купувам и в бъдеще.