#LFSPARKLE – ноемврийската кутия

22/11/2016

Дойде и ноемврийската ми кутия от Lookfantastic! Тя се нарича #LFSPARKLE и имах скрити надежди в нея. Днес няма да споменавам очакванията за декемврийската им кутия, но предполагам, че те вече прозират. С наближаването на Коледните празници, всички усиля да изглеждам добре, които полагам, ми се виждат малко. Вероятно това е причината да купувам, поръчвам, мажа върху себе си постоянно. И понеже не е достатъчно – всеки ден започвам от начало. Нещо като великото разкрасяване преди великото наяждане.
#LFSPARKLE - ноемврийската кутия
Ето и предложенията на Lookfantastic за този месец, насочени именно в тази насока – една по-интензивна предпразнична грижа.

#LFSPARKLE кутийката е в прекрасен сиво-металически цвят, който прокрадва идеята за празник. А вътре, този път има шест продукта:

#LFSPARKLE - ноемврийската кутия

  1. L’Oreal Professionnel Mythic Oil. Това е олиото за коса, за което много съм слушала, но все се въздържах да закупя. Причината за това е, че съм резервирана към марката L’Оreal и винаги подхождам към нея с ограничено доверие и без предварителни очаквания. Същото е отношението ми дори и към професионалната серия, към която спада този продукт.Mythic Oil се оказа много приятен – лек, приятно ухаещ и не мазен. Нанесен върху влажна коса, то не я отежнява, но и придава блясък и покорност. Съветът наLookfantastic за една истински „блестяща“ вечер е Mythic Oil да се нанася на суха коса.#LFSPARKLE - ноемврийската кутия
  2. Look Good Feel Better Angled Brush е четка за грим, леко скосена, от естествен косъм. Идеална и удобна за „грим“ заигравки.10
  1. Model Co  – Blush Cheek Powder е руж на една марка, за която отново бях слушала, но не бях опитвала.  Цветът ми допада, но все още нямам окончателно мнение по отношение на качеството и издръжливостта на ружа. Оставям този въпрос отворен: ще разкажа подробно ако ме впечатли достатъчно.#LFSPARKLE - ноемврийската кутия
  1. Sebastian Professional Volupt Spray е спрей за обем в косата. Той обещава повдигане на косата в корените  и обем с дълготраен ефект. И въпреки, че Sebastianе марка, която ми допада, все още нямам мнение за този продукт.

Следват две истински съкровища, с които се запознах благодарение на #LFSPARKLE

#LFSPARKLE - ноемврийската кутия

  1. Bloom and Blossom – Revitalizing Foot and Leg Sprayе другото страхотно откритие. Този продукт представлява спрей за уморени крака. Лесен е за нанасяне и наистина облекчава и освежава крачетата. От както получих кутията (вече десет дена), този спрей е на нощното ми шкафче и го нанасям всяка вечер на стъпалата и по краката до колената. Свежестта и лекотата идват мигновено!16
  1. Monu Recovery Balm беше изненадата на изненадите на #LFSPARKLE. Това е продукт, обикновен на вид, на непозната за мен марка, който се оказа едно малко бижу.Monu Recovery Balm е предназначен за стресирана и раздразнена кожа, като я успокоява, подхранва и хидратира в дълбочина. Той създава на кожата на лицето страхотен комфорт. Кремът тествах още снощи – нанесох го на почистено лице и увехнала от студа и вятъра кожа. Тази сутрин се събудих с мека и гладка кожа. Истински го препоръчвам!

Освен тези шест продукта, в моята кутия намерих страхотна блестяща пиличка за нокти на Lookfantastic и очаквано, броят на Elle UK за ноември месец.

#LFSPARKLE - ноемврийската кутия

С #LFSPARKLE, кутиите на Lookfantastic прескочиха пробния период

Доволна съм, очакванията ми са оправдани. С #LFSPARKLE, кутиите на Lookfantastic прескочиха пробния период, който им бях дала и продължих абонамента си за тях с още шест месеца. Така че, мили дами, ще продължа да ви разказвам всеки месец за тази кутийка към която наистина се пристрастих и за радостта и посланието, които носи всеки месец в къщи.
2
%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8

By Sani