LFXMAS Beauty Box

13/12/2016

LFXMAS е кутията, която с най-голямо желание и нетърпение чаках! Декемврийската кутийка, Kоледната кутия, винаги е била една от най-силните на Lookfantastic. А днес ще я отворим заедно да проверим какво има в нея.

LFXMAS 1: Illamasqua – Hydra Veil Primer

Страхотно попадение! Пълноразмерен, имам вече Matte Vail праймър и доста отдавна исках да пробвам и хидратантния. За мен това е идеален продукт за зимата, когато един плюс хидратация никога не и е излишен. След Hydra Veil Primer, фон дьо тенът застава като на кукла – без неравности, набиране или видими пори. Обожавам го и със сигурност скоро ще се похваля и с пълният му размер.
 

LFXMAS 2: Philip Kingsley – Elasticizer

 Марка и продукт, за които съм чувала чудеса от сестра ми, но до сега все още не бях пробвала. Продуктът е замислен за праймър: маска преди шампоана. Той се нанася на суха коса преди измиване и се оставя да подейства. Важи правилото на Мечо Пух – колкото повече, толкова повече, но не по-малко от 20 мин. Отмива се със стандартна рутина: шампоан и балсам. Продуктът обещава страхотно подхранване, блясък и прекрасна коса без да я утежнява. Продуктът е бил създаден специално за Audrey Hepburn и нямам търпение да го тествам и аз още на следващото миене на коса!

LFXMAS 3: Balance Me – Pure Skin Wash

Това е специална натурална формулировка на сапун за лице, който обаче не съдържа сапун (сулфати). Продуктът е разработен с етерично масло от грейпфрут и оставя кожата нежно почистена и невероятно свежа. Balance me  е марка която все-повече започна да ми привлича вниманието, натурална, без вредни съставки и с прекрасно действие.

LFXMAS 4: Bubblet – Bath Bomb

Преди да кажа каквото и да е, държа да отбележа, че имам голяма слабост към този тип продукти. За мен те предизвикват асоциацията и са символ на неделя, релакс, малко глезене, и висша форма на любов към себе си. Тази бомбичка за баня съдържа Goji Berry и е много богата на антиоксиданти, витамини А и C, така че освен един релаксиращ е и Beauty ритуал. Ароматът, който остава по кожата е просто една подробност.

LFXMAS 5: Skin Republic – Caviar And COQ10 Face Mask

Петата ми изненада е маска за лице, силно обогатена с витамини и хайвер. Тя обещава да промени кожата след първата употреба. Тя хидратира и предпазва кожата от стареене, спомага за третиране на малки пъпчици или неравности по кожата. С две думи, това трябва да е чудо в пакетче. Тъй като имам само една, смятам да си я запазя за Коледа. Ако ме впечатли, мисля да си закупя и целия продукт тъй като  маските за лице са хит в банята ми.

LFXMAS

 

LFXMAS 6: Mellow Cosmetics – Madness Lipstick

Страхотно червено, много Коледно червило в матова тоналност. Това, което обещава обаче в сравнение с другите матови червила, е мекота и без сухота в устните. Не съм много убедена в предходното, но мога да потвърдя изключителната му трайност. Това червило издържа цяла нощ – на целувки, чашки вино и шампанско.

 
Разбира се, както вече и очаквах, в прекрасната коледна кутийка на Look Fantastic намерих и декемврийското списание на Elle UK.
В заключение само мога да кажа: очарована съм от коледната кутийка! Особено ми харесаха продуктите за коса и лице, Illamasqua, Philip Kinglsley, Balance me и Skin Republic.  С тази декемврийска кутийка Beauty Коледата дойде у нас:)

By Sani