Liner. Designer by Beauty Blender

06/12/2016

Liner. Designer на Beauty Blender е най-новата ми придобивка, за която не не знам от къде да започна да разказвам. Харесвам много продуктите на Beauty Blender и мисля, че имам всичко, което до момента са лансирали. Когато видях новото им „устройство“ за перфектна очна линия, не можах да се сдържа да го споделя с вас и разбира се, дни след това да си го купя. MakeUpTipsByGeri, която много уважавам и харесвам, спомена, че не вижда много смисъл в продукта, т.к. той не прави нищо по-различно от тиксото. И е права. Нека не забравяме, обаче, че Гери знае и може много повече неща в грима от средностатистическа девойка като мен, за която полагането на очна линия е сред най-често срещаните провали сутрин.

Liner. Designer e може би сред най-глупавите ми покупки, но ми харесва!

Liner. DesignerСамият продукт по форма и размер прилича много на перо за китара, но е много по-меко и гъвкаво. На пръв поглед е триъгълник, но две от трите му страни са заоблени, докато едната е идеално права. За сега можем да го намерим само в емблематичния розов цвят, но историята показва, че е много възможно да го лансират и в други цветове. Точно както стана с гъбичката за лице.

 Liner. Designer -ът идва и със специална кутийка, бяла на цвят с капковидна форма. В тази малка кутийка има увеличително огледало (което за мен е излишно, в предвид, че се нуждая от двете ръце при използване на продукта) и малка кръгла книжка – lookbook с идеи за очни линии и за други употреби на перото.

Няма да се спирам на различните лукове, които можем да постигнем с Ligner. Designer Предпочитам да ви разкажа за моите впечатления.

Моето (обективно) мнение за Liner. Designer

Трябва да си призная, че след като похарчих 15 Евро и отворих кутийката, си помислих, че нещо не съм добре с главата.30 лв. за парченце гумичка вече не ми се струваха толкова добра идея. Но връщане назад няма и беше по-разумно да преглътна и да си поиграя с новата ми придобивка.

Liner. Designer

Не съм споделяла, но течната очна линия ми е най-трудна за нанасяне. Имам една страхотна на Tarte Cosmetics, но някак си все не успявам да я нанеса перфектно, самичка, без помощ. За това реших да подложа перото на изпитание  – очна линия с течен продукт.  С четката на Tarte в една ръка и перото в другата, започнах да действам. В този момент открих защо до сега линиите не са ми излизали еднакви. На лявото око, несъзнателно, започвам да изтеглям линията нагоре доста по-рано от колкото на дясното. С Liner. Designer, без никакво усилие и още от първия път успях да  постигна две абсолютно еднакви очи! Използвах правата страна на Liner. Designer и ефектът беше очарователен.
Liner. Designer

Няколко допълнителни (и добри) идеи за употреба

Liner. Designer

Разглеждайки lookbooka отрих идея за интересна употреба на Liner. Designer. Приставката може да се постави точно зад миглите при нанасяне на спирала. Така се избягва ситуацията „Два часа се гримирах, и накрая докато слагах спирала докоснах клепача и се изцапах“. Liner. Designer може да се използва и за очертаване на устните с молив. Той се поставя се точно там където трябва да е моливът и смело се очертава. За Super-PRO дамите, има идеи за двойни очни линии, тройни…но за сега и с единичната съм щастлива.
Като цяло, продуктът много ми допадна и ще го ползвам с  удоволствие. Остана единствено въпросът: прави ли нещо повече от къс тиксо? Предполагам, че не. Ако до момента се оправяте с парче тиксо или директно без нищо, не бих ви препоръчала покупката на Liner. Designer. Ако обаче идеалните котешки очи са ви мечта и за сега не сте успели да ги постигнете, петнадесетте евро са инвестиция, която си заслужава. Моят Liner. Designer закупих от Sephora в Мадрид, но разбрах, че вече е наличен и в магазините на Sephora в България.
%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8

By Sani