Living proof – The Perfect Hair

29/01/2016

Living Proof е млада марка, създадена през 2005 година и една от нейните собственички (от 2012 г) и рекламно лице е Дженифър Анистън. Марката залага на натурални продукти и висока технология за много добри резултати . Като цяло техните продукти са винаги без сулфати, минерални соли, парабени и други вредни химически добавки, които ги прави годни за употреба на боядисани коси и чувствителни скалпове. Не са 100% органични, но и не експериментират с животни.

Имат страхотни шампоани, маски и балсами, но днес искам да ви разкажа за два по-интересни продукта:

20160124_114418-1

1. Prime style extender spray – това е спрей предназначен да удължи живота на прическата като отблъсква и предпазва косата от омазняване и цапане по-дълго време, докато я омекотява я и прави по-лесна за разресване. Освен всичко, продъктът може да се използва като пре-база за прически, особено за тези с повече обем

Е, влюбена съм в този спрей! Мирише невероятно, не придава никаква тежест или картоненост на косата, прави я много мека, нежна, обемна, идеална за каквито и да е прически или стил продукти. Продуктът е скъпичък, 40 лева за 100 мл., но пък освен и страхотен, се оказа доста икономичен.

20160124_114434

2. След пре-базата за коса, ако искам да придам малко повече обем и форма ( или вълнички) на косата ползвам Amp Instant Texture Volumizer. Ползвам го за тези „perfectly imperfect waves“ тип плажни вълнички в косата! Много малко количество е необходимо за постигане на големи прически – затопляме продукта между дланите и нанасяме върху суха коса. Аз лично не ползвам гребен, оформям вълните или обема директно с пръсти.

20160124_114520

Продуктът може да се ползва и от мъже, защото не създава картонено усещане нито пък добавя блясък тип гел – само стил. Не съдържа силикони, сулфати или олио което го прави по-гъвкав и стои по-меко върху косата.

Обемната коса издържа около 48 часа, което е истинско предизвикателство, имайки на предвид че на мене прическите ми ( различни от правата коса която си имам) ми издържат точно 2 часа.

Цената е 48 лева за кутийка от 57 грама, но е невероятно икономична.

За повече информация ви оставям и сайта където можете да намерите информация за техните патентовани формули  healthy hair and volume hair) както и идеи за прически.

 

By Sani