Elle Edit – Кутията на LookFantastic за месец март

10/03/2017

LookFantastic кутията за месец март е вече при мен и фактът, че е Elle Edit внесе трепет и нетърпение в нейното очакване. Залагах доста надежди за нови и неоткрити от мен продукти и очакванията се оправдаха. Кутиятa, която получих, съдържа напълно и изцяло непробвани продукти! Така ще е по-интересно!

PÜR – Minerals Disappearing Act Concealer

На пръв поглед най-обикновен коректор, нищо особено бих казала. Той е с лека и топяща се текстура, нанася се лесно и покрива доста успешно малки пъпчици и тъмните кръгове под очите. Но, има един плюс, който прави този коректор учудващо добър – не само прикрива пъпчиците,  ами ги лекува. Говоря точно за тези пъпчици по брадичката, точно два дни преди месечния цикъл, онези досадните! За един ден, само за един ден, моите натрапнци значително се подобриха и позавехнаха.   Коректорът не съдържа парабени и е обогатен с ретинол и силициева киселина, от там и лечебното действие върху пъпките. Прекрасен продукт, който истински ме изненада!

SKINCHEMISTS – 24h Aqua Repair Facial Serum

Не познавам нито марката нито продукта. Тъй като говорим за серум, имам нужда от доста време употреба, за да реша харесвам ли го или не. Серумът, обогатен с витамини, обещава хидратация, по-свелта и гладка кожа. Не е серум, който обещава силен анти ейдж ефект, но опреледено би бил интересен продукт за лятото, защото е от хидратантен тип. Съвсем скоро ще го пробвам и ще разкажа за него, ако ме впечатли, разбира се.

REDKEN  – Heatcure Treatment

 Вече съм споменавала че Redken не ми е любима марка. Heatcure обаче ми привлече вниманието. От няколко седмици насам чета все положителни мнения за тази невероятна маска. Някои я описват като почти магическа, невероятна и с учудващи резултати. Маската се затопла от самосебе си веднъж нанесена по косата, и след отмиване обещава пълна промяна на косата. Продава се в кутия с 4 индивидуални маски като тази която намирам в кутията. Цената  е 40 евро, и ако наистина е магически цяр за косата, може да се повтори. В неделя, ще я пробвам в моя SPA ритуал.

ST Tropez Instant Gloss

 St Tropezе може би една от най-известните и добри марки за автобронсеанти. Аз да си призная, след като ведъж омазах здравата положението с един нискобюджетен автобронсеант, не посягам към друг и нямам желание да ехпериментирам повече. Този Instant Gloss, обаче, не изглежда като нискобюджетните му братовчеди – не само би придал лек тен на кожата ами и много бласък. А glow е вълшебната думичка за мен в момента. Смятам да дам шанс на този продукт, и много скоро ще разберете какво мисля за него, защото мисля че заслужава отделен пост.

Caudalie Vine active 3 in 1 moisturizer

Всички продукти на марката съдържат винен (гроздов) екстракт, така че не ме учиди че и този лек дневен крем го зъдържа. Кремчето е много леко, приятно за употреба, но намен ми е крайно недостатъчно. Явно аз имам нужда от по-дълбока и трайна хидратация и този крем не е за мен. Не бих повторила и не бих го закупила пълноразмерен. Той би бил подходящ, евентуално, за по-млади кожи, в предвид на anti-pollution technology при разработката му, която предпазва кожата от замърсяване.

Starskin Eye Catcher

 Може би заради бума на корейски маски за лице, очи и устни, този продукт не ме впечатли.  Маска обогатена с кокосова вода и масло наистина освежава и хидратира зоната около очите, но не прави чудеса. Като цяло, с всички корейски маски имам доста еднакво усещане – за мен са доста приемливи продукти, без да предизвикват див ентусиазъм.
Разбира се в тази кутия няма как да липсва и списанието Elle за март месец.
Като цяло, тази почти пролетна LookFantastic кутия е приятна. Тя съдържа доста предизвикателни и любопитни продукти. Предстои щателно тестване и ревю на поне един продукт. Скоро и за него.

За януарската кутия на Lookfantastic: тук
За феврурската кутия на Lookfantastic: тук

By Sani