LookFantastic Beauty Box – Get the Glow – May 2017

13/05/2017

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017
Чаках с доста трепет новата beauty box на LookFantastic. Защо ли? Защото като дойде време за нея, разглеждам винаги т.нар. спойлери, за да знам какво да очаквам. Кутията за May 2017 е под името Get the GlowEdition. А аз обожавам всичко, което е glowing и нетърпението беше голямо. Този път няма да изчаквам да пробвам продуктите, ще отваряме кутията заедно. През май 2017, кутията е розова и дори само с това ме зарежда с пролетно-лятно настроение. Отново в нея е майският брой на на английският Elle. Списанието го изпращат, защото в него има описани и информация за продуктите в кутията. Късам лепенката, повдигам бледорозовата хартийка и ето какво има в

LookFantastic Get the Glow Edition

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017 2

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017 3

H2O Gradual Tan Mist

Това е първият продукт, който привлече окото ми. Малко прозрачно шишенце – спрей, с течна прозрачна течност в него. Марката, H2O я познавам, но този спрей е абсолютна новост за мен. Той трябва да е хидратантен и да освежава за секунди лицето. Освен това, обещава и да добави тен. Автобронзър на срей? Това ще е много много интересно. Тествам го на момента и при първа употреба усещам много финни невидими капчици по цялото, лице които буквално събуждат кожата. Много ми харесва! Дано и тенът да е натурален и лек, а не оранжев. Но това ще го потвърдя след поне седмица- две!

System Professional Solar Oil

Вторият продукт от кутийката също е шишенце спрей, но този път с текстура олио. Това е олио за коса, което не само омекотява, подхранва и заглажда косата ами съдържа филтри които предпазват косъма от вече доста силното слънце. Аз съм от хората които винаги си нанасят крем с фактор SPF на лицето но винаги забравям косата, така че това „напомняне“ е идеално за мен!

Mellow – Baked Shadow

Да си призная, първоначално реших че е хайлайтър, но след това се зачетох в кутийката. Прекрасни ванилови перлени сенки, много силно пигментирани, идеални за блендиране. На усещане и като краен резултат ми напомнят много на пигментите на MAC! Ще споделя допълнително ако остана особено очарована от издържливостта им!
LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017 3

Nuface – Prep-n-Glow

Тип мокра кърпичка за индивидуално ползване която почиства, ексфолира и хидратира едновременно. По това което чета на опаковката, кърпичката има по-грапава страна ( предназначена за ексфолиране)  и по-гладка – идеална за премахване на грим и хидратация. Като цяло не обичам почистващи кърпички но тази мисля да и дам един шанс при следващото си пътуване тъй като е много сладко опакована и е идеална за пътния ми несесер.

Real Chemistry – Luminous 3 minute peel

Пилинг за лице който,  благодарение на високото си съдържание на специални протеини обещава леко и нежно отстраняване на мъртвите клетки. След само 3 минути, би трябвало да открия чисто, блестящо и обновено лице. Дали е така ще ви разкажа след като го пробвам. Макар и размерът на продукта да е мъничък, мисля че ще е достатъчно за поне  2 или 3 пъти.

Glov – Hydro Desmaquillage

За Glov вече бях чувала и имах доста желание да пробвам тази магическа кърпичка която, благодарение на специалните си фибри премахва целия грим само с вода. Благодарение на LookFantastic ще имам тази възможност. Ако наистина почиства добре, би бил разкошен продукт за изпът!
LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017 3

Scrublove – Coconut Cranberry Body Scrub

Разбира се, за да е добро разпределението на кутийката трябваше да има и нещо за тяло. В майската розова кутийка телестният продукт идва под формата на ексфолиант. Обожавам ексфолианти! А, и с аромат на кокос. Луда съм по кокосовия аромат! Нямам търпение да дойде събота и моят момент спа за да го пробвам.
В заключение мога замо да кажа че съм очарована от кутийката за май месец! Успя да ме изненада и най-важното, да ме впечатли с някои нови и много интересни продукти.

By Sani