LookFantastic Beauty Box – the Runway (and lovely) edition

09/02/2017

Lookfantastic Beauty Box
Lookfantastic Beauty Box
Януари мина и замина и с него всеки спомен за Нова година и разкоша на празниците. Дойде февруари, студен и малко мрачен, но нов месец, нов късмет! С него и нова кутийка с бюти продукти от Lookfantastic! Този път тя с подновена визия – вместо стандартната бяла кутия, февруарското издание е в елегантен виолетово-винен цвят. The Runway Edition! А какво намерих в нея?
Lookfantastic Beauty Box

The Ordinary – Natural Moisurizing Factors + HA

Lookfantastic Beauty Box

Това е лек хидрантен крем от марка, която не познавам, но така е по-интересно. Самият крем е обогатен с хиалуронова киселина (и други нещица) и обещава дълбока, но много лека и не мазна хидратация. Бюти експертите спорят за много неща, но за едно нещо всички са съгласни. Ако искаме здрава и красива кожа, трябва буквално да злоупотребяваме с хиалуроновата киселина! Така че, на крем, серум, хапчета, гел, хиалуронче, добре дошло в живота и по кожата ми!

This Works – Deep Sleep Stress Less

Този продукт не само ми е познат ами е и много добър приятел, защото е истински помощник  на здравия сън! Мисля че вече сме споменавали за него в блога, но държа пак да отбележа че е невероятен! Аз вече имам спрея  – две-три пръсвания по възглавницата и цяла нощ се наслаждавам на лек и успокояващ аромат. Във февруарската кутия ми дойде и рол-он форматът – нанася се малко по челото и слепоочията и …Лека нощ мили дами!

Borghese – Fango Mud Mask

Lookfantastic Beauty Box

е маска за лице, предназначена за почистване, заглаждане и цялостно озаряване на кожата на лицето. Все още не съм имала удоволствието да се насладя на десет минути спокойствие за да я тествам, но в скоро време ще го направя. Обожавам и много много ползвам маски за лице и никога нямам достатъчно. Общо взето тук важи правилото на обувките – колкото повече толкова повече!

Polaar  – Icy Magic Roll On

Lookfantastic Beauty Box

На марката Polaar вече имам балсама за устни, който пак получих с кутийка и който обожавам. Ако този рол-он за очи е само на половината толкова добър колкото и балсама, ще съм очарована. Става въпрос за околоочен серум (не е крем, не хидратира прекалено), който обещава магически да намали торбичките и черните кръгове под очите. С мен определено има доста голямо предизвикателство…но да видим!

Model co Eye Lites Metallic Shadow

Lookfantastic Beauty Box

Това са прекрасни силно брокатени (бих казала металически) течни сенки за очи, които са идеални за самостоятелна употреба или в комбинация със стандартния грим. Разбира се, те съвсем не са „ежедневен“ избор, но в ден, в който искам да заблестя, ще прибегна към тях.

MyVitamins  – Catwalk Queen

Lookfantastic Beauty Box

Може би това е продуктът, от който най-много нужда имам в момента! След бременността, нито кожата, нито ноктите, нито косата ми са това което бяха! Тези витамини съдържат достатъчно количество витамин D3 (и други витамини),  за да осигурят здрави нокти и прекрасна, блестяща и здрава коса и кожа. Вече си взех дневната доза витамини днес и ако съм доволна, този продукт ще е постоянното присъствие у нас поне през следващите няколко месеца.
В кутийката намерих и стандартното вече списание Elle UK , което още не съм прочела. Чакам с нетърпение уикенда, чаша голямо и топло кафе и тридесет минутки спокойствие, за да го разлистя с кеф.
Lookfantastic Beauty Box
Като цяло beauty кутиите на Lookfantastic ми харесват много но тази, за Февруари ме очарова! Вече чакам с трепет и нетърпение първата пролетна кутия за 2017 – тази за Март месец!

By Sani