Lóreal Créme Gloss Sunkiss Jelly

28/01/2016

В седмицата, посветена на косата в нашия блог, реших да боядисам и моята. Докато избирах, или по-точно посягах към моята боя за коса, пред погледа ми попадна един продукт на Lóreal от серията Casting, който определено разбунтува духа ми, че бих могла да си върна „слънчевите“ кичури на естествената ми коса. Попаднах на Créme Gloss Sunkiss Jelly, който претендира да бъде нов изсветляващ продукт, без изплакване, който позволява нанасяне без разтичане и който обещава прогресивно изсветляване на косата.

3

Цената на продукта беше около 14 лева, за 200 мл продукт.

Нанасянето на продукта трябва да бъде върху суха коса, на кичури или на определени зони, а след  това косата следва да се изсуши на слънце или със сешоар, така че с топлина да се активира активната съставка, която очаквано е пероксид. Обещанието е за гладка, мека и приятна на допир коса, „целуната от слънцето“. Продуктът се предлага във вариант 1 /светъл/ и вариант 2/по-тъмен/ вариант.

2

До тук всичко звучи много добре. Само че, този продукт или не действа, или не ме хареса. Всъщност, като се замисля, толкова голямо разочарование от продукт скоро не бях имала. От обещанията по-горе, мога да потвърдя само, че за мен, това е продукт за коса с неизяснено действие и предназначение, който мирише добре. Толкова. Взех по-светлия вариант, нанесох го на суха коса, а след това изсуших според инструкциите. Не веднъж, а три пъти. На цвят и усещане косата ми беше абсолютно идентична като преди манипулацията. Единственото, което се беше променило, беше ароматът. Явно, че си купих един доста неуспешен парфюм за коса.

Ще се радвам да чуя още мнения за революционното желе, за да направим извода дали моята коса е изключение или Lóreal Créme Gloss Sunkiss Jelly е потвърждение на правилото, че не всичко, което свети е злато.