Какво си купих от Lush – Christmas 2015 Edition

13/12/2015

lush коледа 2015

Няма да обяснявам колко много харесвам Lush като продукти, оригиналност на консистенции и аромати, като концепция и философия, въпреки че тук би бил моментът да го направя. Честно казано, не мисля че има по-персонална компания в света. Както и не мисля, че има компания, която да играе толкова умело със сетивата ни. The Body Shop, които също харесвам, могат само да им дишат праха. Мое скромно мнение.

С нетърпение очаквах Коледните продукти на марката, с които непредвидливо не се запасих миналата зима. Така, когато онзи ден минах покрай Lush в мол-а и ми замириса на Snowman нямаше сила, която да ме върне в правия път. Коледните продукти на марката нямат край, но аз купих само тези, които познавам от миналата зима. Плюс, една малка нова глезотийка.

Първи в класацията, разбира се, че е Lush Snowman.

LUSH SNOWMAN SHOWER JELLY

Желето за душ, което ухае невероятно само при мисълта за него. Въпреки, че често го гоня из банята, защото е доста шавливо, то е с уникална смесица от аромат и нежна пяна. Snowman се разгражда от водата и свършва доста по-бързо от другите желета на марката, но мирише толква прекрасно, че някак си… пропускам този факт.

Rose Jam

LUSH ROSE JAM SHOWER GEL

Вторият, който падна и то във възможно най-голямата разфасофка, беше Rose Jam. Миналата година това беше Коледният аромат, който ме преследваше и в средата на лятото. Толкова е сладък, леко тежък, но в същото време, много свеж. Ако има парфюм с този аромат, със сигурност бих ползвала само него докато ми омръзне. Защото до тогава, ароматът за него би ме преследвал като призрак.

LUSH RO ARGAN BODY CONDITIONER

Третата ми придобивка, е балсам за тяло Ro’s Argan Body Conditioner. Носи аромата на Rose Jam, който както вече се разбрахме, ме преследва и в сънищата ми, но е балсам за тяло, който използвам след ексфолиране. Изключително мек и хидратиращ, лесен за употреба, това е продукт, който надгражда концепцията за душ гел до съвсем друго ниво.

LUSH CUM O COFFEE FACE AND BODY MASK

Винаги преди да си тръгна от Lush питам за новите им продукти. Този път попаднах на Cup O’Coffee. Ексфолираща маска за лице и тяло, която мирише точно както кафето ми сутрин. За нея ще разкажа повече, когато приключа поне първата си опаковка, за да мога да съм обективна. Но на аромат, цвят и консистенция – тази маска-ексфолиант е неустоима.

Сапунчето Sexy Peel е комплимент от Lush. То е с изключително силен цитрусов аромат, много е мек и не изсушава кожата. Но по-важно, то е доказателство, че те ме познават почти толкова добре, колкото и аз тях. И дори ме харесват точно толкова.

Връзки :

Snowman

Rose Jam

Cup O’Coffee

Sexy Peel