Mask of Magnaminty, понякога те харесвам, а понякога те обожавам!

19/03/2017

lush mask of magnaminty

След толкова години на пазара едва ли ще ви кажа нещо ново за Mask of Magnaminty на Lush. По-скоро с този пост ми се иска да напомня за нея, ако случайно сте я забравили. В моят хладилник, момичета, може да няма друго, го Mask of Magnaminty е вечното присъствие. Дори си има и специално местенце, на вратата, до яйцата. И яйца да няма – тя е там. Посягам към нея с повод и без повод и толкова много я харесвам, че мога да напиша ода за нея. Този продукт, не случайно бестселър за Lush, за мен е универсалния пенкилер когато кожата ми полудее.

Mask of Magnaminty – опаковка, аромат и консистенция

lush mask of magnaminty

Тя винаги е скрита в стандартната черна опаковка на Lush. Винаги когато си я закупя, или върна пет празни опаковки и получа нова, поглеждам стикера от кого е била изработена. Обожавам този детайл в продуктите на Lush и винаги се запознавам, макар и картинно, от чии ръце е излязла. Тази маска за лице е направена от каолин и масло от мента, а когато един продукт ми замирише на мента, той вече ми е продаден. Mask of Magnaminty адресира основно проблема с ужасните младежки пъпки. За мен тя адресира и много други проблеми, като някои от тях не са съвсем младежки.

Mask of Magnaminty – действие

LUSH MASK OF MAGNAMINTY

За мен това е типичната маска, с която си представям да е намазан някой от филм на ужасите. Именно с това асоциирам стереотипния и зелен цвят. Това за мен е маска за лице, която се използва при нужда. Ако я сложа веднъж на десет дена, определно след това виждам озаряващия и свеж ефект върху кожата ми. Ако я използвам два пъти на седмица, обаче след втория път не виждам WOW ефекта, на който съм свикнала.

Mask of Magnaminty използвам обикновено при Мулти маска, като я поставям на местата където често ми излизат пъпки. Това е по брадичката. При употреба, тя прави появилите се пъпчици да завехват и изчезват по-бързо, както и предотвратява появата на нови. Тя също има много добър свиващ ефект върху големите ми пори и след употреба ги прави значително по-малко видими. Не на последно място, я използвам и за ексфолиране. Когато започне да засъхва, тя се втвърдява и по това знам, че е дошъл момента на отмиване. При отмиване, едрите и частици ексфолират кожата на лицето ми.

Mask of Magnaminty използвам и когато дни на ред Т зоната на лицето ми започне да се омазнява много по-бързо от обикновено. В тези периоди, след няколко дни в преразход на листчета за попиване, се чувствам сякаш нищо не може да премахне тежестта от кожата ми. Тази маска я освежава за 30 минути, като и връща комфорта и блясъка.

LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Mask of Magnaminty е рай за мазните и комбинирани кожи и техните проблеми.

В някои случаи тя изсушава кожата, но това не е нещо, което не мога да поправя мигновено с хидратантен крем. Друг негатив е срокът на годност, който е ключов за свежите маски на Lush като цяло. Въпреки че маската е self-preserving тя има сравнително кратък срок на годност от три месеца. Причината така религиозно да я съхранявам в хладилника е за да запазя полезните и качества по-дълго, но и за да се наслаждавам всеки път на хладната свежест, която ми дава. Цената и е 18 лева за опаковка от 125 грама и 30 лева, за опаковка от 315 грама в Lush Bulgaria.