Повече от масло за тяло: Scrubee от Lush

17/09/2017

Повече от масло за тяло Scrubee от Lush 1

Чувствам някак, че няма по-подходящ пост за неделя, от този за маслото за тяло Scrubee на Lush. Lush е марка, която намирам за особено очарователна и обожавам. Не само заради екологичния и привкус, уникалния аромат и социалната ангажираност. Това е една от тези марки, които ми въздействат на емоционално ниво и именно това въздействие ме води към техните магазини, непрекъснато. Магазинът на Lush предлага всеки път познатите стари неща, разнообразени с редица нови. С нетърпение очаквам и лимитираните им сезонни продукти и сред тях имам много фаворити, като Rose Jam е вероятно сред най-изявените. Днешното

Повече от масло за тяло Scrubee от Lush 3

Масло за тяло Scrubee

е не по-малко вълнуващо и усещам как ще се превърне в поредния фаворит. За щастие, той е толкова желан от аудиторията, че Lush ще го превърнат част от постоянната колекция.Scrubee заслужава внимание обаче, не само защото е заобиколен от много хайп в социалните мрежи. Той е симпатичен с размера си на човешка длан и формата си на пчеличка. Разработен на основата на подхранващо масло от какао и мед, примесени с кокосови и бадемови черупки, Scrubee представлява много продукти в един. Той представлява масло за тяло и ексфолиант за цялото тяло в едно, като обещава гладка и подхранена кожа.

Повече от масло за тяло Scrubee от Lush 2

В момента в който се прибрах в къщи, скочих под душа. Scrubee беше също нетърпелив и при първия си досег с водата и кожата ми, твърдите частички започнаха да се отделят от пчеличката и да ексфолира нежно кожата ми. Невинният му, дори детски изглед заблуждава за ексфолиращата му сила. След двуминутно ексфолиране, изплакнах остатъците от кожата си. А тя беше толкова гладка, че не можех да се спра да я галя. В същото време, не я усещах суха и раздразнена. Напротив – беше подхранена, като че току що бях нанесла лосион за тяло. Сещате ли се за онова усещане на лека и приятна лепкавост след като нанесете крем за ръце? Точно такова.

Разбира се, абсолютно очаквано за продукт на Lush, ароматът на Scrubee е извънземен. Той е топъл, точно както все едно смесвате топъл мед с ванилия. Този мек, сладък и запомнящ се аромат се усеща часове след душ по един много вкусен начин. Всъщност сега разбирам целият вихър около Scrubee. Той е интересен, свеж, ефективен и спестява време. И цената му е под 20 лева. И макар и да изглежда обратното, тази публикация не е спонсорирана. Просто съм влюбена.