MAC BRONZER

21/02/2016

В магазина на MAC, отново събота вечер и беше истинска лудница. Посещението ми, обаче беше крайно належащо –  останах почти без бронзираща пудра.

Пробвала съм много, на различни марки, но за сега, най-добрата бронзираща пудра в мат тоналност за мене е Park Avenue на Tarte Cosmetics, и най-добрата с перлен блясък – е тази на MAC. Взех си тоналност Golden, много лека и фина пудра, с лек блясък за страхотен натурален тен. За търсещите бронзър за контуриране тип „Ким Кардишан“, това не е добра опция, тъй като макар и да изглежда доста тъмнен, този продукт не стои въобще прекалено или пренаситено. Разбира се, може да се надгради с напластяване на няколко слоя слагане, но поне аз, обичам натуралното усещане и с едно слагане постигам точно този ефект който търся.

20160207_125413-1

Опаковката е стандартната за MAC – черна кръгла кутийка, много изчистена, с бронзови буквички е изписано марката и името. Като отворим кутийката, от едната страна е бронзъра а от другата има огледалце.. Няма апликатор нито протектор. Обичам простите и функционалните неща, и този бронзър определено е такъв.

20160207_125458-1

За тази бронзираща пудра използвам голяма четка от естествен косъм за перфектно блендиране върху кожата – с много леки движения, започвам от външната към вътрешната част на лицето. След това следва правилото на тройката – горната част на челото, бузата и под брадичката. И какрая, леко по нослето.

Цената е 50 лв. за 10 грама продукт, които дори при ежедневна употреба ще стигнат за поне година и половина.

By Sani