MAC Fluidline Eye-liner Gel

18/02/2016

Имам доста очни линии, но както обикновено се случва, тази на MAC ми е любима. MAC Fluidline Eye-liner Gel ми е най-новата придобивка и съм очарована. От както го купих не съм спряла да го ползвам, страхотно лесен за слагане и без да е водоустойчив, издържа цял ден без да се разтича или размазва.

И цветът? Какво ще кажете за цвета? Идеята ми беше да излезна малко от стандартното черно или кафяво, така че реших да се сдобия с това красиво тъмно зелено, което много отива на пъстро-зелените ми очи.

Очната линия е представена в стандартното за MAC стъклена кръгла кутийка с пластамасова черна капачка. Самият гел е матов, много наситен прекрасен цвят, разнася се много лесно по клепача, не се набира в гънките и изсъхва за по-малко от секунда. Не се лепи на горната част на клепача, не е мазен и може да се ползва дори и без праймер преди това. Споменах ли че съм влюбена?

4

За нанасяне използваме тънка и плоска скосена четка. Аз лично ползвам 266 на MAC, не че с друга четка не става, но нали знаете, с четките на MAC всичко като че ли е по-лесно. Не е нужно да повтарям линията веднъж нанесена – цветът е достатъчно наситен и равен, няма „бледи“ зони нито недовършени части. Разбира се, ако ви е трепнала ръката, винаги можете да повторите ъгълчето или самата линия до миглите.

Резултатът е бърз и лесен, за очна линия, която не е тип, фулмастер се оказа много практична.

Цената е около 38 лева, но е невероятно икономичен.

Цветът който аз си избрах е Shade, зелено, но има още 10 цвята, всички страхотни и много ежедневни, от виолетов до син, през кафяво черно и сиво.

5

С коя очна линия бихте се сдобили и вие? Аз все още обмислям и лилавата – MacroViolet..

By Sani