MakeUp Names That Make Me Blush

14/11/2017

Make Up Names That Make Me Blush

Много са забавните неща съпътстващи продуктите за красота. Стандартните са опаковката, цветовете и консистенциите. Аз, обаче, като много от вас, предполагам, обожавам да чета имената им. Именно имената образуват една много интересна категория на продукти със секси имена. Този пост се върти в тетрадката ми с бележки от поне половин година. Причината той да види бял свят днес, е че преди месец, в Англия, ми се наложи да попитам за култовият руж на Nars, Orgasm. Не се смутих по никакъв начин, в крайна сметка не аз съм сложила на ружа това скандално име. Когато се прибрах, обаче, разрових на бързо колекцията си и днес ще ви покажа няколко козметички продукта, които вероятно биха добавили червенина в бузите ми, без да са ружове. Или иначе казано, това ще е един пост за MakeUp Names That Make Me Blush.

1. Better Than Sex vs Perversion

С това име, тази спирала определено предизвиква и аз веднага започнах да се питам дали ще оправдае очакванията ми. За мен това е страхотен продукт и от както излезе го поддържам в постоянна наличност. Обожавам спиралата „по-добра от секса“ и на тоалетката ми до нея винаги стои една друга, също много добра спирала. Тя е Perversion на Urban Decay. И така, когато сутрин видя тази картинка, винаги се усмихвам.

Better than Sex and Perversion

2. Naked палитрите на Urban Decay

Колко на брой станаха „разголените“ палитри, вече и аз не знам. Но не е и важно – важното е, че сред тях няма нито една обикновена и скучна. Закачливи са и имената на много от цветовете вътре. Ще дам за пример първите три цвята, от първата Naked палитра. Това са Virgin, Sin и Naked. След тях и най-праволинейните от нас биха намерили сексуалния подтекст в следващите имена на  сенки. Не ме разбирайте погрешно, едно от нещата, които най-много харесвам в Urban Decay е тяхната изобретателност – точна и едновременно провокативна. И тъй като моята Naked палитра съвсем не е за снимки вече, ви оставям снимка от сайта на Urban Decay, не за да ви напомня, коя беше тя, а за да ми кажете вие какво си помислихте, когато стигнахте до Hustle? А до Gunmetal?

Urban Decay Naked Palette

3. NYX Sex Kitten 

е сред последните ми придобивки. Тази единична сянка купих заради цвета, името разбрах чак като се прибрах в къщи. Прочетох го и отново се усмихнах. Факт, има нещо много нежно и секси в този цвят.

Nyx Sex Kitten И така, понеже Kоледното настроение ме е обзело вече, на всички ви споделям че в момента си търся лака за нокти на Essie  – „After Sex“. Тези дни, макар и малко позакъсняла, планирам да си купя и Deep Throat ружът на Nars. А вие, с кои имена на козметични продукти се забавлявате?

Maggie