Метеоритните перли: Guerlain Holiday 2015

22/11/2015

Guerlain Holiday 2015 – Meterotites Flacons Enchante

Много дълго го чаках и бях решила, че ще е част от колекцията ми още когато анонсираха лансирането му в началото на октомври 2015. А октомври беше още лято, че и още си мислехме за море… В България се появи в няколко десетки бройки през ноември и в момента, в който ми се обадиха, че моите перли са дошли, вече се вълнувах…

Метеоритните перли

Метеоритните перли са емблематичен продукт за Guerlain и всяка Коледа излизат с нов дизайн. Но мисля, че този път надминаха себе си. Опаковката на продукта прилича на снежинка, а при топченцата с перли се появяват и такива с формата на снежинки. Колко страхотно може да бъде това?

Метеоритните перли

Малките перлички са с частици отразяващи светлината, които изсветляват тена, заглаждат оптически неравностите по лицето и придават един невероятно свеж блясък на кожата. И разбира се, както се очакваше – цялата светлина и красота е с емблематичния аромат на виолетки.

Метеоритните перли
Метеоритните перли

Пухчето за нанасяне на перлите е много сладичко и напомня на белите зимни дни, но аз използвам за нанасяне четката за перлите на Guerlain, която имам, т.к тя ми дава по-голяма прецизност.

Не мога да се сетя за друг продукт, който да съм очаквала с такова нетърпение и да ме е вълнувал толкова. И очакванията ми се оправдаха. От както го имам, не минава и ден без да озари денят ми.

Линкове:

Guerlain Holiday Collection 2015