Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

24/03/2016

Уникален руж от Michael Kors:

И понеже малко въздишахме по чантите и обувките на Michael Kors, ето че сега започваме да въздишаме по (не чак толкова новата им бюти серия) – Glow! Как да устоиш? Michael Kors за мен е дизайнерът, който най-добре разбира свежата страна на женствеността, както и как, ние жените, обичаме да се обличаме и да се чувстваме. Цялата Glow колекция е много изчистена, много отворена и лежерна, много мека – моята асоциация, когато  видях, беше за момиче, което се разхожда по плажа и изглежда едновременно ежедневно и в същото време на върха на шик-а.  Michael Kors Beauty е част от Estee Lauder Group, което е равнозначно на добро качество на продуктите, а цялата Glow колекция е разделена на три отделни линии цветове: Glam, Sport и Sexy. От нея има лакове за нокти, червила и бронзиращи пудри. Днес ще ви разкажа за моята нова бронзова любов – бронзираща пудра от моя приятел Майкъл – Bronzing Powder в цвят Flush, който е част от линията Sexy. От приятел на приятел.

Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

Опаковката е в тотално Mickael Kors стил – семпла, но елегантна. Кутийката е истинско бижу – изчистена, огледално златиста с гравирани букви Michael Kors, Est. 1981. Тя по нищо не отстъпва на опаковките на други козметични брандове от високия клас. Да, в крайна сметка и тази огледална кутийка ще стане цялата в отпечатъци на пръсти, но това е отрицателната страна на луксозния вид. Свикнала съм и ще преглътна.

Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

И вътре намираме същността на продукта – и то какъв. Пудрата е огромна, почти с големината на длан, разпростряна в кутийката с огромно огледало. Като грамаж е 21 грама продукт, не е много по-голяма от другите пудри, но позволява употребата на огромни и пухести четки, които аз обожавам, а и с тях тенът се разнася по-естествено по цялото лице, без резки граници или прекалено контуриране. Цената и е 50$ в онлайн магазините, 40 EUR в магазините в Европа или около 80 лева. Не е ниска, но в предвид качеството, за мен е напълно оправдана. При отваряне на кутийката, ароматът на парфюм не може да остане незабелязан. Той е доста изискан и ми допада – на жасмин, сандалово дърво и касис, но в същото време е доста силен, дори сладникав и това може да не хареса на някои от вас.

Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

Цветът бих определила като лек бронзиращ цвят с осезаем розов подтон. Според мен, той може да се използва спокойно освен за бронзираща пудра и за руж. Цветът е силно пигментиращ, има доста блясък в него, блендира се отлично, и позволява надграждане. За любителките на матовия завършек, този продукт няма да е подходящ, но за тези от нас, които обичат сатенения блясък – пристрастяването е неизбежно. Бих казала, че това не е добър продукт за контуриране, но за по-настоятелните с твърда и гъста четка би могло да се постигне задоволителен резултат. Въпреки че аз лично препоръчвам по-небрежна и по-невинна употреба.

Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

Няма нищо различно от конвенционалното при нанасянето на продукта. Както всеки бронзър той се нанася на местата, където лицето първо хваща загар – по челото, скулите и по целия контур. Завършекът е като целуната от слънцето кожа, с много светлина, а видът – наистина секси, младежки, като на слънчево момиче, но в същото време – изключително комфортен.

Уникален руж от Michael Kors: Sexy Flush

Бронзиращата пудра можем да я намерим в три разцветки – Sporty Glow, за лек и спортен тен в кафеникавата гама, Glam Beam – с малко повече брокатени частички за по-изтънчено излъчване и Sexy Flush – много лек, невинен и sexy цвят, идеален за пролетно-летни прояви. Разбира се, дяволчето в мен ме подтикна да си взема точно тази последна тоналност, така че очаквайте скоро някои sexy look точно с този бронзър!

Продуктът може да се намери в някои магазини на Estee Lauder или в много онлайн магазини. И да, Michael Kors не случайно е един от най-любимите ми дизайнери.

 

By Sani