Victoria Beckam x Estée Lauder: Morning Aura Illuminating Creme

28/11/2016

Когато разбрах за новата колекция на Estee Lauder в колаборация с Victoria Beckam знаех, че тя ще е с абсолютен успех. Очаквах да се изчерпи бързо от магазините, но това което реално се случи беше брутално и нереално. Само след две седмици – 90% от продуктите, на световно ниво, бяха out of stock! Няма да се спирам подробно на колекцията Victoria Beckam x Estée Lauder –за нея се каза и изписа достатъчно. Позволявам си да спомена само, че тя залага много на изразителността на погледа и на блестяща кожа. Именно поради това, по мое мнение липсва една хубава спирала. В Испания колекцията дойде, но някак си късно. Съответно, нещо нищо не можах да заграбя. Имах късмет, че сестричка отиде на време и успя да купи две нещица. За палитрата разказахме – Victoria Beckam x Estee Lauder Palette. Днес идва ред на Morning Aura Illuminating Creme.
Morning Aura Illuminating Creme

Morning Aura Illuminating Creme и неговите обещания

Още от самата опаковка лъха красота и лукс. Вече се разбрахме, че каквото и да пипне Victoria Beckam, го превръща в злато. Morning Aura Illuminating Creme е поредното доказателство – преносно и буквално. Опаковката е цилиндрична – златиста на цвят и с помпичка за дозиране на продукта. От хигиенна гледна точка, това е идеалният вариант за продукти за лице. Ще се съгласите, че колкото и да са стандартни и удобни кръглите кутийки за крем, след неколкократна употреба продуктът в кутията се замърсява от контакта с околната среда. И едни пипливи, малки детски пръстчета.
Morning Aura Illuminating Creme
Mornong Aura Illuminating Creme  представлява продукт 2 в 1 – хидратантен крем и праймър. Не харесвам концепцията 2 в 1, защото практиката ми показва, че тези продукти се провалят и в двете функции, които предполагат. Morning Aura Illuminating Creme обещава събуждане и озаряване на кожата и предлага гъвкава употреба. Нанесен сутрин – той следва да събуди кожата. Може да се използва като праймър под грима, както и през деня, за озаряване на кожата. Продуктът е разработен на основата на микро перли, а цената му е около 170 лева и се предлага само в бутиците на Estee Lauder. Излишно е да споменавам, че с него няма да си намажа краката, както направи самата Виктория Бекъм в септемврийския брой на английския Vogue. 

Morning Aura Illuminating Creme не ме разочарова като продукт 2-в-1.

 Самият крем е с бял, перлен цвят. Текстура му е доста плътна и да си призная – това, когато отворих за първи път продукта, определено ме напрегна. При допир с кожата, обаче, Morning Aura Illuminating Creme буквално се топи и започва да се разнася с невероятна лекота. Кремът попива мигновено, без да оставя мазен или тежък завършек. С чиста съвест мога да потвърдя, че продуктът придава невероятно свеж и изгладен вид на кожата. Микро перлените частички определено правят кожата да заблести със собствена светлина. Блясъкът не е прекален или натрапчив: това е идеалният и мечтан glow в естествен вариант.
Morning Aura Illuminating Creme
 След Morning Aura Illuminating Creme аз не нанасям фон дьо тен, въпреки, че спокойно бих могла. Обожавам естествения и приятен завършек на този крем и сърцето не ми позволява да го скрия под куп грим. Разбира се, слагам коректор, където имам нужда, малко пудра и руж за завършек. Изглежда невероятно, но с този продукт мога да имам прекрасна кожа, без фон дьо тен.
Morning Aura Illuminating Creme

Morning Aura Illuminating Creme е лимитиран продукт.

Когато става въпрос за  Limited Edition и продукт, който обожавам, винаги има предстоящ проблем на лице. Когато изчерпам моята опаковка Morning Aura Illuminating Creme  (а тя е към края си), повторната покупка може да се окаже невъзможна. Не мога да намеря продукта дори онлайн – изчерпан е. За това оставам с надежда златната кака Виктория, да реши пак да направи колаборация с Estee Lauder  (или друга марка, без претенции) и в скоро да видим и други подобни бижута.
%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8

By Sani