Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can

18/05/2016

Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can
След нашия пост  It’s New and I  Want it, за Paint Can  на NailsINC, идеята да имам този продукт, буквално се превърна в мания. Исках да го пробвам, много и веднага. Опитах се да си го поръчам от официалната страница (Англия), но уви, беше out of stock! Трябва да е невероятен щом е свършил на всякъде, помислих си…ще почакам търпеливо…
Е, наложи се да чакам (нeтърпеливо) до една Sephora в Сан Франциско. Разбира се, като го видях веднага си го купих. Желанието ми да го имам определено надви над здравия разум и вместо да си взема един, за да го пробвам и ако ми хареса да си взема и другия цвят, си купих и двата цвята, налични към момента (Mayfair Lane и  Hoxton Market).  За всеки случай си купих и безцветния лак от същата марка, специално предназначен да се ползва с Paint Can-овете. Та, след като изръсих 30 долара за всичко, щастлива и доволна ги прибрах в багажа.
Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can

 Paint Can  на NailsINC

Нямах търпение да изпробвам продукта, но за съжаление докато не се прибрах в къщи, не можах да се организирам. И така, следващия уикенд, една вечер със сестра ми реших да си го сложа – пълна емоция! Извадихме двата флакона – страхотна опаковка! Бяло спрейче, като дезодорант, който с едно напръскване върху ноктите обещава идеалния маникюр. Преди и след нанасянето на цвета се нанася и безцветния базов лак за нокти, който е абсолютно стандартен.
Та, сложих си първи слой безцветен лак – ок, изсъхна бързо, доволна съм. Със сестра ми, над мивката (за всеки случай, за да не стане мазало), и от 20 см. разстояние напръскахме равномерно със спрея по всички пръстчета, така че да покрие добре ноктите. Избрахме си  цвета Mayfair, който е много лек, телесен цвят, с лек брокатен блясък. Хареса ми. И наистина, само за секунди, ноктите (и пръстите) бяха равномерно покрити с лак за нокти. Ооохх, това може да се окаже истинско решение за бърз маникюр, помислих си аз.
Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can
 
Поизчаках да изсъхне и след около 2-3 минутки повторих с безцветния базов лак, за да постигна крайния завършек на  маникюра. Десет минути,и ноктите мибяха идеално сухи- остана само да измия остатъка от лака по пръстчетата. Според инструкциите с хладка-топла вода и сапунче, с едно измиване, лесно и бързо би трябвало нежеланото оцветяване да падне. Е, тука започна неприятната част. Падна доста обилно търкане  докато успея да премахна около 90 % от излишния лак по пръстите. Останалите 10%, точно около самия нокът, се оказаха невъзможни за премахване.  Разочарование номер 1.
Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can
Лак за нокти на спрей от NailsINC: Paint Can
Но това не е най-лошото, нещата дори още се влошиха. Лакът за нокти остана върху ноктите ми точно 12 часа. На сутринта се събудих и вече беше започнал да се излющва на палеца и показалеца. Разочарование номер 2.
Нямаше разочарование номер 3 защото още същия ден отидох на маникюр за да оправя положението. Разбира се, другият цвят който си купих, Hoxton Market, нямам и желание да го пробвам.
Не знам дали имах много високи очаквания (които определено не се оправдаха) или просто продуктът не се оказа адекватен, но буквално го намразих. След цялото желание което имах да го пробвам, нещата въобще не излязоха такива каквито ги исках и очаквах. Много жалко защото този продукт изглеждаше много добра идея- лесен и бърз маникюр само с едно напръскане, но уви, не винаги добрите идеи се превръщат в успешни реализации…
 

By Sani