Nars: Laguna Tiare Bronzer

24/08/2016

Бронзиращата пудра на Nars: Laguna Tiare Bronzer
Мисля, че още не е създадена бронзираща пудра, на която да мога да устоя! Нямам идея какво точно минава през главата ми всеки път, когато погледът ми види продукт от тази категория, но колекцията ми от бронзъри започва да придобива маниакални размери. Най-новото ми падение е бронзиращата пудра на Nars, limited edition, в прекрасния и вече изпробван цвят Laguna. Този продукт на марката е част от Tahiti Bronze Collection 2016 и за това напомня постоянно, но ненатрапчиво, ароматът на монои.
Бронзиращата пудра на Nars: Laguna Tiare Bronzer
Продуктът идва в доста голяма черна, пластмасова кутия, чиято повърхност много успешно имитира черно дърво, което я прави доста изискана на вид и в същото време не отежнява излишно опаковката. На горния капак е разположено огромно огледало, което прави пудрата удобна за нанасяне навсякъде и без ограничения. Бронзърът идва с четка, която не използвам, т.к за нанасяне на подобен продукт предпочитам многократно големите и пухести четки. Laguna Tiare Bronzer в тази лимитирана версия, съдържа 10 грама продукт, което е почти двойно на опаковката до момента, а цената е 47 Евро.
Бронзиращата пудра на Nars: Laguna Tiare Bronzer
Не опаковката, а цветът на тази пудра я прави особено интересна за мени и определя едно специално място в колекцията ми. Laguna Tiare е със богат кафяв цвят, с леки златисти отенъци и сатенен завършек. Като цвят той категорично е по-тъмен от всички подобни продукти, които имам и които някога съм си представяла, че ще имам. Оказа се обаче, че този продукт „затопля“ много леко иначе бялата ми кожа като и придава неуловим загар. Златните отблясъци, които очаквах, са видими само на пряка слънчева светлина и са незабележими под изкуствена светлина, не стоят оранжево.
Бронзиращата пудра на Nars: Laguna Tiare Bronzer
Формулата на продукта е много фина, блендира се перфектно, а цветът има прозрачно покритие, което позволява безкрайно надграждане.Продуктът е добре пигментиран, не е прекалено мек или ронлив и полепва по четката без излишни количество. Най-добрия ефект постигам с голяма, пухеста четка от естествен косъм, която по принцип предпочитам за продукти от подобен тип. Формулата на продукта е подходяща и за контуриране, но вероятно някои от вас биха имали задръжки към цвета  – той може да е прекалено топъл за създаване на изразени сенки. За мен, обаче е абсолютно приемлив и дори си взех и скосена четка на Nars, от намаленията, ей така, за да компенсирам включената в комплекта, която не харесвам.
Бронзиращата пудра на Nars: Laguna Tiare Bronzer
Нямам забележки относно издръжливостта на Laguna Tiare Bronzer  – при мен издържа спокойно поне 10 часа, като избледняването става равномерно и без образуване на петна.

By Sani