Nude: Detox Gentle Brightening Fizzy Powder Wash

31/05/2016

Перфектната кожа винаги е била и се очертава да бъде за мен  фикс идея. За това и непрекъснато пробвам нови продукти, най-вече клензъри и ексфолианти и всеки път очаквам да ме изненадат. Разбира се ако към стремежа ми за идеална кожа прибавим и нестихващото любопитство към нови марки и продукти, изборът на нов клензър определено няма да е стандартен. Така и стана и този път, спрях се на клензъра на NUDE, млада , симпатична и натурална марка, създадена през 2007 с една единствена цел – да създадат висок клас продукти, които да подхранват кожата при всяка стъпка на дневната рутина, дори и тази стъпка да е ексфолиант. Съставките на всичките им продукти са естествени и като такива са лесно „разбираеми“ и усвоими от кожата, което ги прави много леки и приятни за употреба.

Но, да вървим по същество. Клензърът, на който се спрях е Detox Gentle Brightening Fizzy Powder Wash на NUDE. И за да задоволя и вашето любопитство, ще кажа -нестандартен продукт с невероятни резултати.

NUDE DETOX GENTLE PACKAGE

Продуктът е представен в пластмасово шишенце, малко с двойна капачка. Вътре се намира и самия клензер – много ситно прахче, което в началото доста ме озадачи. Обикновено като видя твърда или прахообразна текстура, първата ми асоциация е за ексфолиант и някак си, не си представям този продукт да се разпенва. Съответно, учудването ми когато прахчето, при допир с водата направи разкошна, плътна, много фина пяна!

NUDE DETOX GENTLE POWDER

Та, според указанията, намокрих кожата на лицето, изсипах малко продукт, около грахово зърно в центъра на дланта, леко го затоплих и после го разнесох по цялото лице. Макар и прахообразната текстура, разнасянето по кожата се оказа много лесно и приятно. Веднага започна да прави нежна и кремообразна пяна, която покри цялото лице. Масажирах продукта около 2-3 минутки, оставих го за около минутка да подейства и после отмих с хладка вода.

NUDE DETOX GENTLE FOAM

Прекрасен резултат! Кожата като че буквално грейна, почистена, освежена, с този естествен блясък на здрава кожа. който всички търсим! А освен това, усещането за суха кожа, кето имам при използване на повечето сапуни за лице го нямаше – напротив, само комфорт.

Логичен е въпросът какво съдържа това прахче? Съчетание от плодови екстракти и кокосово масло, които едновременно почистват, предпазват кожата от стареене благодарение на антиоксидантите, подхранват и придават свежест и блясък на кожата, бладодарение на богатото съдържание на витамин C.

Detox Gentle Brightening Fizzy Powder Wash се ползва два до три пъти в седмицата и е идеален прокукт за градкси момичета. Цената му е 38 Паунда в Интернет , на официалната страница, но в САЩ, в Сефора можете да го намерите малко по-евтино, тъй като там обикновено има страхотни промоции.

By Sani