NYX : ALL OVER BALM

13/02/2016

Съвсем случайно попаднах на All over Balm и реших, че за тази цена, трябва да се пробва. Това е продукт тип балсам, който бихме могли да ползваме за каквото ни хрумне: за стандартен балсам за устни, за кожата на лактите, за петите на краката, за кожичките на ноктите и т.н.

2

All over Balm идва в 3 разновидности – обогатен с кокосово масло за омекотяване, арганово масло за заздравяване и макадамово масло за успокояване.

Така кратко описани не можах да реша кое искам, така че реших да си ги избера по аромат. И трите арoмта са страхотни, но се спрях на този с кокос и арганово масло.

3

Продуктът е в една метална кутийка, много сладка, тип винтидж, доста по-голяма от стандартна кутийка за балсам за устни. Съдържа 25 грама продукт и е невероятно икономичен. Самият балсам е бял на цвят, много мазничък и приятен за употреба, омекотява кожата за секунди. Идеален да го носим винаги в чантата или на нощното шкафче за вечерно ползване.

4

Продуктът не е 100% натурален или органичен, но имайки в предвид цената и аромата, е добър компромис между цена и качество. На самата кутийка има знак cruelty free т.е поне не е тестван върху животни. Като цяло обичам много multi-purpose products и този се оказа много сполучлив!

By Sani