NYX: Color Mascara

10/02/2016

Цветна спирала, защо пък не? Е, не че ще си купя жълта, бомбонесто-розова, светло зелена или светло синя и не, че ги няма спирали в тези цветове, има ги!, Но защо пък не лилава? И този път не това винено лилаво, тип цвета който изкара миналата Коледа Chanel. Не. Говорим за точно този синкаво-лилав цвят, едно лилаво тип виолетка. Вижте го сами на снимките – цветът е точно такъв какъвто и опаковката. За 10 евро, няма как да не я купя, дори и да не излезне много добра. Поне да я пробвам! А тя излезна доста прилична.

20160207_161847

Имаше я с 2 типа четки – права, каквато имам аз и извитата за леко повдигане на миглите. Да си призная, аз исках да си взема от тази с извитата четка, но просто нямаше, така че се задоволих със стандартната.

Спиралата на NYX е доста покривна, и в предвид, че аз имам черни мигли, не очаквах че цветът ще успее да се хване. Е, много добре застана. Придава лек цвят, по-скоро оттенък който може да се види при директна светлина, иначе изглежда нормална – почти черна (с и без светлина на снимката по-долу). Харесва ми това че не се рони, не става на топчици, не прави миглите прекалено тежки или плътни, не се стича и не е водоустойчива. Нанася се много лесно и също толкова лесно се премахва – с вода или друг десмакиянт.

2

Искам да отбележа, че първият път като я сложих, преди това нанесох праймъра на Benefit They Are Real. След него се опитах да сложа цветната спирала на NYX и тя въобще не хвана. Това е в подкрепа на правилото, че две различни спирали в два пласта, в един ден, не винаги е добра идея. За това препоръчвам да я ползвате дирекнто на чисти мигли, ако искате да се усети цвета. Също така, ако сте по-светли или с не толкова черни мигли, ефектът от цвета ще е още по-видим.

1

VIVA EL COLOR!

By Sani