Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer

21/11/2016

Миналата нощ спах малко, а сутринта кожата на лицето ми буквално изпи Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer, който и нанесох, както правя всяка сутрин. Няма да се спирам на предимствата на хидратантния крем и неговата роля в ежедневната рутина. Днес искам да ви разкажа за един не нов продукт, който аз открих със закъснение. Дадоха ми малък размер при едно пазаруване в Sephora, в САЩ, но не го изпробвах, докато не се прибрах. След като изхабих малкия размер, го превърнах в постоянното присъствие в ежедневната ми рутина.

До днес, Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer за мен е много специален продукт

Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer

Когато избирам хидратантен крем, за мен е важно той да попива в кожата ми бързо и да носи всички ползи от продукта. Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer е гелообразен хидратант, който обещава да възстанови блясъка на кожата, като я събуди и подхрани. По състав, продуктът съдържа набор от екстракти, които работят в тази посока – кофеин, масла от грейпфрут, жожоба. Той има изключително свеж и приятен цитрусов аромат, който е идеалната аромотерапия за сутринта.

Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer

Кремът попива в кожата почти моментално, като я зарежда с необходимото ниво на хидратация, без да я омазнява или отежнява. Той е идеален за лятото и се задържа в кожата през целия ден, като така осигурява комфорт. Усещането, което имам след нанасяне, е все едно съм дала на кожата си да изпие чаша студена вода. Освен по-свежа, тази сутрин кожата ми беше по-гладка и по-светла. По принцип, кожата ми е комбинирана и доста претенциозна и за мен е трудно да намеря хидратантен крем.

Origins GinZing Energy Boosting Moisturizer е страхотен енергизиращ крем и за мен е един много добър компромис между цена и качество. Продуктът може да бъде намерен в българските електронни магазини на цена между 60 и 70 лева и определено го препоръчвам за кожи, които внимателно избират продуктите си.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8